LA BISERICA SFANTUL ENE DIN SECTORUL 1

 

Parintele VASILE DIMA, este un preot credincios . Un om de buna calitate si un om foarte mare la sufet si care ajuta multi nevoiasi si nu face discriminare si politica. A renovat Sfanta Bisercia cu ajutorul oamenilor, a stat alaturi de muncitori din noapte in noapte. Parintele este ca si un tatal si se ocupa cu activitati umanitare si ajuta centre sociale din toata tara.

La parintele Dima Vasile , vin oamenii de toate varstele , la spovedanie si nu primeste de loc banii la spovedanie. Nu minte si nu fura , este un proet cu mult har si foarte bun de credinta. Dumnezeu sa i ajute si sa ajunga pe culimele cele mai inalte pentru ca sa raman un pastor si sa aiba o comunicare directa cu Dumnezeu pentru toti oamenii. Pentru partinetele Dima , atrage oamenii la credinta si le vorbeste despre cele mai mari minuni care le a credat Dumnezeu pentru un popor ales de Dumnezeu.

Discuta cu foarte muti oameni, iubeste oamnei si mai ales copii. Vine in ajutorul oamenilor cu fara adapost, este un Sfnat -Parinte Vasile DIMA, . Dumnezue sa ii dea puterii si ajutor din partea oamenilor de buna credinta, sa isi duca toate proeictele sociale si filantropice in slujba romnailor.

Dumnezeu sa il ajute pe partinetele Dima sa ramana alaturi de oamenii si sa ramana un reper moral intr-o societatea civila, foarte divizata si cu multe incercari. Oamenii, cand vin la Parintele Dima, cer ajutor si cind au probleme sociale si crize severe de ordin moral, vine in ajutorul lor, prin ruganciuni. Foarte multa lume vine zi de zi la Sfanta Biserica ENE. A dat foarte multe interviuri despre lucrarile lui Dumnezue si ca omul este ca si o lumina vie, iar oamenii trebuie sa ramana la bine si la rau, alaturi de Dumnezeu, este de parere prof.univ, dr. Vasile DIMA.

 

www.ziarulviitor.ro.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!