KLAUS IOHANNIS NU TREBUIE SA RESPECTE DECIZIA CCR

 

Presedintele Republicii democratice Klaus Iohannis, nu trebuie sa respecta decizia majoritaii parlamentare al CCR, despre schimbarea procurorilor si judecatorilor, deoarece nu exista de loc o noua majoritate parlamentara pentru a inventa Constitutia legilor fundamentale. Se pune la cale noi lovituri de stat de tip penale care sunt pentru a intimida puterea judecatoreasca si pentru a distruge milioane de oameni. Nu sunt motive despre punerea in aplicare a deciziilor judectorilor care sunt consultative, astfel incat Comisia de la Venetia a venit in Romania, si a declarat ca sunt foarte multe Drepturilor Omului si statul de drept care sunt scose la vanzare de catre o majoritate parlamentara tot mai toxica si nivelul calicilor dupa noi ciolane de lux a devenit o noua oferta politica pentru alegerile ce sunt programate sa vina in curand.

Cei mai mari penalii din continentul european si nu aduce de loc calitatea politica al procesului lor de guvernare. Nu avem de loc stabilitate politica si cresterea economica produce cele mai mari probleme economice si socio-sociale astfel incat sunt pe piata muncii peste 10 milioane de romani cu  fara locuri de munca si alte milioane de persoane care au un venit de 200 de euro pentru o luna, pana in anul 2022. Dezvoltarea si modernizarea  a tarii prin noi investitii noi din partea Guvernului PSD sint zero, pentru piata economica libera, si piata muncii in Romania nu aduce de loc stabilitatea acestei tarii.

 

Dacă majoritatea PSD-ALDE are un minim respect pentru cei pe care îi cheamă în piață ar trebui să le spună clar, de la un microfon, următoarele lucruri:

– De ce nu mai sunt bani pentru plata pensiilor și a salariilor?
– De ce vor să naționalizeze Pilonul 2 de pensii?
– De ce au refuzat să aloce bani pentru autostrăzi, școli și spitale?
– De ce nu aduc în România fonduri europene pentru proiecte de investiții?
– De ce luptă, de fapt, cu toată forța pentru a subordona justiția PSD-ului?

Să spună dacă au dus la îndeplinire vreuna dintre promisiunile făcute românilor în cele 3 Programe de Guvernare. Grindeanu, Tudose și Dăncilă au fost premierii lui Dragnea, nu ai României. Protestul anunțat de PSD-ALDE este doar un alt moft al unui grup infracțional organizat în lupta cu justiția și bunul simț. Sunt la putere, dacă erau serioși făceau ceva pentru români, nu doar pentru liderii coaliției care sunt certați cu legea.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !