JUSTITIA TREBUIE SA FIE UNICA SI NU SUB CUMPARARE DE PUTERE

Justitia din Romania nu trebuie sa fie sub Guvernarea de tip smecherie si alte dari de cumpararea de oameni si functii,si de acces la bani, de catre cei care sunt in sefera politicii romanesti. Justitia trebue sa fie unica, sa garanateze dreptruile tuturor romanilor si din afara tarii cu tratament egal si fara nimeni deasupra Legea fundamentala.

Justitia cand comite abuzuri grave impotriva romanilor din Romania, nu mai este de loc dreapta si linia dreapta, se afla sub inflienta unor functionari corupti, care deriva de organele executive si modifica comportamentul de neoialitate si respectarea tuturor dreptruilor omului. Astfel, va fi lipista de impartalitate si rupta de realitatea socio economica si in protectia egala a egalitatii de sanse si tratament egal intre barbati si femei pe piata muncii si sero combaterea sclaviei, traficul de sclavi, si nu respect de loc Constitutia , si a sprematiei egale a fost abolita de o cizma politica tot mai radicala care au comis grave fapte de corptiei, de la deturnarea de fonduri europene si lipsa de Guvernarea sociala.

Iar cetatenii sa devina tot functionarilor de orice maniera care a slabit fapte de coruptie, in vederea recuperarii prejudiciului imens si tragerea la raspundere fata de cele comise la locul de munca.

Dreptruile omului, granateaza pentru cetateni unitatea si sa fie luptatori pentru independenta si suvernanitatea Romaniei interne, la dreptruile de libera exprimare publica, dreptruile si libertatile nu sunt de cumpare si un lux, libertatea fundamentala , ce determina ancorarea de alte tratate si pacte la care sa angajat Romania in fata dreptruilor omului. Dreptruille omului prevede dreptrul la un proces liver si civil, la echitate si tratament egal fata de toti cetatenii si acestui stat membru european si ONU. De astfel , Justitia din Romania , nu previne si impune instruirea unor norme de drept importate si izvoarele europene sunt impotriva funactionarii publice de orice moravuri si care nu este in stare sa recupererii prejudiciului imens comis de politicienii penali si alte vedete si elite penale .

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor