JUSTITIA DIN ROMANIA ARE PROBLEME POLITICE

 

Toti penalii care au avut contracte de afaceri de anticoruptiei si coruptiei in forma curata, sunt acum cei mai mari actorii ai statului de drept , ce este tot mai violat de violatorii penali si care au modificat toate legile sistemului judiciar sa nu aiba access gratuit milioane de romani la procese penale in civile gratuite. Sus lupta pentru combaterii focarele de coruptiei din partea partidelor politice si mediul de afaceri cel extern, unde exista date si sondaje de opiniei publica, ca coruptia este un fenomen ale decidentii politicii publice ale tuturor partidelor parlamentare.

Statul de drept ce trebuie sa fie un bun public, a devenit un plic al infractorilor de orice  genuri de culorile politice extravagante. Parlamentul, Guvernul si ministerele, trebuie sa plece de la guvernarea afacerilor de coruptiei si sa nu mai puna la marea lor incercare a  statul de drept si independenta procurorilor si judecatorilor  europeni care au probleme grave din cauza mecanismul de combaterea coruptiei si saraciei, intrucat este nevoie de  acces la reforma sistemului judiciar sa fie la guvernarea juridica.

Grupurile penale si cu actorii politici sunt corporatii de firme care au organizarea afacerilor de coruptiei si traficului de persoane ce nu este  permis prin legea fundamentala. In cursul politic de redefinirea penalilor la afaceri-sociale si politice am constatat ca sunt impotriva cresterii economice si cresterea nivelului de trai sa fie cel mai mic din toate statelor europene.

Comisia Pentru Drepturilor Omului si Inaltul COMISARIAT pentru drepturile politice si civile si securitate, libertate, a decarat ca Tara noastra este tot timpul bombardata de atacuri teroriste si crimele organele politice sunt o initiativa a promovarii luptei impotriva tututor statelor de drept, astfel au devenit un pericol pentru o tara sub dezvoltata.

Problema despre cum sunt drepturile omului rupe in doua, si ca nu exista decat boala penalilor si care ameninta securitatea regionala si pacea economica a indiviziilor devine din ce in ce o tema destul de eradicata. Organizatiile de Afaceri si de coruptiei in partidele politice cu accent pe cele  mai severe programe de coruptiei in forma calificata si dovedita, azi acum pentru guvernarea coruptiei si indexarea sclaviei atat pe piata muncii , ce a avut ca scop, sa fie redus profitul de pe cap de locuitor la 20 de euro pe an.

 

Delegatul care va fi pentru guvernare pentru drepturile civile si politice in anul operatinal din anul 2019, are in vedere mentinere a pacii, bucurie, echitate, tratament egal in fata legii, Justitiei Sociala si o activitate destul de plina de conferinte de presa pentru parteneriatul cadrului legal despre statul de drept si alte tratate si Pledarea pentru garantarea drepturilor omului in bunurile publice de pe teritoriul al Uniunii Europene.

Riscurile la care sunt supuse Romania sunt crima organizata si traficului cu minori si violenta domestica si coruptia publica in actele si deciziile guvernelor europene. Cel mai bun raport ce refere la date cantitative cu un eveniment destul de radiat pentru grupurile marginale si vulnerabile. Statul de drept este un actor ce ofera ca Statul roman sa ofere egaltiatea de sanse si tratament egal si egalitate de gen in fata legii si ale directivelor europene sub jurist-prudenta Curtii Supreme ale Sistemelor de Justitiei de la CEDO . Prima afacere locala si publica este combaterea crimei si traficului de sclaviei severa pe piata muncii  astfel mai ales si drepturile comunitar si inima introducerii de noi afaceri sa devina bunuri publice pe scara larga.

Generator de reforma, in zonele de conflict si doar o mica parte sunt gestionate la miliare de euro si la toate nivelurile, fiind vorba despre statele mai putin dezvoltate si care au zero consolidarea si democratiei orginala, si triesc cu idea ca statul de drept sunt persoanele publice pe functii publice penale expresiei institutiilor la varf de statul roman. Actorii politici de la toate partidele politice si retele sociale care au devenit o sursa de venit pentru clanurile internationale sa recomanda politici publice in buna lor guvernare este un regres pentru o tara vulnerabila.

 

Guvernele colorate politic a mai spus guvernele lor salbatice cu crizele politice si cele sociale sunt cosmaruri de sindicatelor de criminalitate, in timp ce consolidarea sistemului judiciar, este pus in pericol. Nici un actor si partid politic nu trebuie sa se bage in sistemul judiciar si sa afecteze sistemul de ordine publica si statul de drept in materie de drepturi civile si penale. Criza de la lipsa independentei Justitiei din cauza ca sunt peste 5000 de infractorii si criminalii care fac dosare penale la comanda politica, faca-d, sa slabeasca in transparenta si lupta marilor dosare de evaziune fiscala si guvernele corupte care ard cu pompa sistemul juridic in continuare pe rol.

 

 

 

www.ziarulviitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !