JUSTIŢIA DIN ROMANIA ADUCE PUTERE PENTRU STATUL ROMAN

Justiţia din Romania, aduce mari puterii pentru statul roman, confirmă că independenta statului de drept, în toată România în anul 2014, nu va fi pus sub picior de către baronii USL, cu promovarea de ameninţării  la adresa sistemului judiciar, pentru a desfinţa DNA, la comanda politica din partea organelor executive şi legislative comune, care au în cadrul USL, numai politicieni cu dosare penale.

Sarcinile actuale şi perspectivele de actualitate, privind aderarea României la toate drepturile fundamentale şi europene în cadrul UE, sunt foarte mari, sub îndrumarea raportului MCV, precum cum anchetează judecătorii DNA, dosare de corupţie, din zona politicienilor de la guvernare.

Potrivit raportului Inspecţiei Judiciare din cadrul CSM, au declarat, că prin afirmaţiilor baronii USL, lansate cu multă maturitate politică, prin mass-media în anul 2014, la condamnarea definitivă şi irevocabilă a unor dosare penale, de peste 10 ani, au adus mari probleme la independenta Justiţiei din Romania, în spaţiul public, pentru toate comisiile de judecată de pe teritoriul al României.

DNA este considerată de baronii din cadrul USL, ca fiind politia politică şi după mintea lor, ar trebui să fie desfinţată la ordin politic, deoarece organelor supreme al puterii statului roman, au ridicat pe unii politicieni care aduceau mari probleme negative la adresa României pentru romani, astfel încât politicienii care au cazier penal, sunt implicaţii în fapte de coruptiei, din banii bugetului de stat, pe care romanii le plătesc prin taxe şi impozite locale sau naţionale.

Pentru rezolvarea principilor democratice din Tratatul de aderare la UE, în anul 2007, arată că suveranitatea poporului roman, a fost transferată la Comisia Europeana, pentru ca apărarea statului de drept, să nu fie subordonată la partidele politice şi private din România, şi pentru ca tara noastră să adere la toate drepturile europene, prevăzute în Cartea Europeană, în etape.

Membrii celor patru complete de judecată în subordine directă al Consiliului Magistraţilor(CSM), au declarat, că judecători care anchetează dosare penale, în zona politicienilor de la toate partidele, nu sunt şi nu au fost implicaţi în soluţionarea unor dosare de natura penală, la comenzi politice şi inculpaţi care sunt în gestiunea tribunalelor cu dosare penale, reactivează negativ pentru a distruge imaginea şi reputaţia profesională a unor judecătorii din cadrul instante sau unor parchete, precum tot sistemul judiciar, pentru a politiza puterea statului roman, la comanda politică.

Dezvoltarea şi extinderea statului de drept, în cadrul MJ, are la baza că clientela politică, să nu subordoneze puterilor în stat, şi având ca efect ridicarea calitatii şi increderea cetătenilor în sistemul judiciar, prin pură independenţa Justiţiei din Romania, la un nivel avansat.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro