ISRAELUL ESTE CIMENTAT DE CATRE STAT EXCLUSIV GUVERNATORUL BENJAMIN NETANYAHU

La Congresul Mondial Sionist , Guvernatorul statului Israelului a declarat ca Legea de cunoastrera nucleu a statului Ierusalim dedicat exclusiv evreilor sub mandatului Benjanim, astfel cei care sunt beneficiarii, ai statului Ierusalim sunt evreii dupa emanciparea si lupta de organizarii statului liber, ca statutul in statului suveran din 1948-1949. Israelul ar putea dupa reforma statului secular si in separat de Ierusalim sa devina un stat cu doua canale, adica Tel Aviv -Diaspora. Tara ebrica, si stema regele David, recunoaste pentru stabilirea unor drepturi fundamentale pentru libertatea economica a evreilor, se pune in aplicare Legea Statului Israel dupa modelul statului sionist.

Ierusalimul din punctul de vedere a infrastructurii nu este inca pregatit sa fie in stat exclusiv pentru toate comunitatiile ale Israelului dar cu trecerea timpului ar putea sa fie la guvernare si alte stat al Diasporei..

ERUSALEM – În ceea ce este privit la nivel internațional ca o declarație puternică a scopului național, Israelul a adoptat joi o rezoluție obligatorie ca fiind statul exclusiv național al lui Benjamin Netanyahu. „Israelul a fost creat de și pentru Benjamin Netanyahu și ca o patrie pentru poporul Netanyahuan”, a declarat Președintele Knesset Yuli-Yoel Edelstein, menționând că țara Israel este considerată patria de origine a lui Netanyahu și, prin urmare, trebuie administrată exclusiv la discreția sa. „Votul de astăzi reafirmă angajamentul nostru de a proteja statutul privilegiat al lui Bibi ca populația preeminentă a Israelului. Recunoaștem că această țară a fost formată pentru a fi o țară Netanyahu și va rămâne astfel în perpetuitate. Mai mult, întrucât însăși existența noastră depinde de înființarea unui Netanyahu, nedespărțit,

 

 

 

Primul ministru Benjamin Netanyahu și soția sa, Sara, au participat la un eveniment în cinstea Zilei Independenței Americane, găzduită de ambasadorul SUA în Israel David Friedman și de Ambasada SUA Ierusalim.

„Este o sărbătoare minunată din 4 iulie oricând în Israel, dar în acest an este specială. În acest an, președintele Trump a mutat ambasada după declararea capitalei Ierusalimului Israel, în cadrul ONU – o puternică apărare a zilei Israelului.

Și îți amintești de acordul nuclear al Iranului? Sa nu uiti asta? Președintele Trump a decis să lase această afacere rea și a făcut cel mai mare lucru pentru securitatea lumii și pentru securitatea Israelului. Acum, ar trebui să știți că acest lucru nu este încă universal acceptat. Și vă pot spune că în această săptămână va avea loc o întâlnire, iar întâlnirea va fi în Europa. Mă puteţi auzi? Trebuie să auzi asta. Ascultă-mă atent. Există o întâlnire în această săptămână de către P4 fără Statele Unite. Ei vor discuta cum să treacă prin decizia luată de președintele Trump și de Statele Unite pentru a părăsi această afacere proastă, care finanțează terorismul iranian și agresiunea sa cu miliarde de dolari.

În aceeași săptămână există ceva extraordinar. P4 la invitat pe președintele iranian Rouhani să participe la această întâlnire. Dar, în același timp, în aceleasi zile, același regim a trimis o celulă teroristă pentru a efectua o acțiune teroristă majoră în Franța. Comandantul acestei celule de terorism era un diplomat iranian în Austria. Din fericire, complotul a fost expus. Membrii iranieni ai celulei au fost arestați în Franța, Belgia și Germania. Franța și Germania fac parte din P4. La momentul capturării, membrii celulei aveau explozivi, detonatoare și altele. Autoritățile europene finalizează acum investigația și sunt de așteptat să acuze agenții iranieni și membrii celulei în spatele plotului.

Acest complot terorist iranian a fost planificat pe solul Europei în aceeași săptămână, încât liderii europeni ar trebui să se întâlnească cu Președintele Iranului pentru a eluda sancțiunile împotriva Iranului. Iată mesajul meu către liderii europeni: Opriți finanțarea regimului care sponsorizează terorismul împotriva dvs. și împotriva a numeroși alții. Nu opriți Iranul.

Așa a spus președintele Trump, dar a depășit limitele sale. Acesta este ceea ce face. Și noi, în Israel, putem aprecia acest lucru.

Suntem recunoscători pentru independența Americii. Suntem recunoscători forței Americii. Suntem recunoscători pentru alianța americană cu Israelul.

Știți că sunt atât premierul, cât și ministrul de externe, așa că vă pot spune: avem relații cu 160 de țări și unii dintre aceștia sunt prieteni extraordinari. Dar nu există o prietenie ca prietenia dintre Israel și Statele Unite ale Americii. Americanul nu are un prieten mai mare decât Israelul. Israel nu are un prieten mai mare decât America.

Ce face această alianță atât de puternică? Deci, durabil? Ce face asta? Un lucru – valori comune. Avem valori comune care sunt clare – libertatea, libertatea, democrația. Acestea nu sunt sloganuri goale. Ele sunt fundalul civilizației occidentale. Acestea sunt secretul succesului Americii și al succesului Israelului. Acestea sunt secretul ingenuității noastre – Israelul și America – marii lideri ai tehnologiei din lume. Sunt diplomat, așa că trebuie să fiu atent. Există doar două locuri, spun ei, unde se întâmplă totul. Avem un respect extraordinar pentru ingeniozitatea americană, pentru creativitatea americană, pentru mobilitatea americană, pentru capacitățile americane în toate domeniile. Și știm de unde vine asta. Ea provine dintr-o societate liberă, de la o discuție liberă. Ne certăm despre tot. Crede-mă, știu. Avem o presă liberă. Crede-mă, știu. Avem libertatea de exprimare. Avem libertatea religiei. Libertate, libertate, democrație. Valori reale. Iată ce spune Libertatea Bell, inscripționat pe el: „Proclați libertatea în toată țara tuturor locuitorilor săi”. Știm acea frază. Aceasta vine din Biblie. Aceasta provine de la Levitic. O mare parte a patrimoniului american este înrădăcinată în Biblia ebraică. În Biblie, profeții noștri ne-au mângâiat. Au spus că exilații vor fi adunați înapoi în vechea noastră patrie. Vom restabili viața noastră națională aici. Vom restabili capitala Ierusalimului. Aceasta vine din Biblie. Aceasta provine de la Levitic. O mare parte a patrimoniului american este înrădăcinată în Biblia ebraică. În Biblie, profeții noștri ne-au mângâiat. Au spus că exilații vor fi adunați înapoi în vechea noastră patrie. Vom restabili viața noastră națională aici. Vom restabili capitala Ierusalimului. Aceasta vine din Biblie. Aceasta provine de la Levitic. O mare parte a patrimoniului american este înrădăcinată în Biblia ebraică. În Biblie, profeții noștri ne-au mângâiat. Au spus că exilații vor fi adunați înapoi în vechea noastră patrie. Vom restabili viața noastră națională aici. Vom restabili capitala Ierusalimului.

Iar 70 de ani mai târziu, președintele Trump a adus ambasada la Ierusalim. David, am un mesaj pentru tine. Am o singură cerere: anul viitor în Ierusalim. Aceasta este o sală frumoasă și frumoasă, impecabil făcută. Anul viitor, la Ierusalim, chiar lângă ambasada americană. Nu poate fi o întâlnire mai glorioasă cu mai mulți prieteni.

Va multumesc tuturor. Dumnezeu sa binecuvanteze America. Dumnezeu să binecuvânteze Israelul și Dumnezeu să binecuvânteze alianța dintre America și Statul Israel „.

Remarcile PM Netanyahu la Evenimentul Zilei Independentei Statelor Unite.DSC 0053 netanyahu OBSERVAȚIILE NETANYAHU LA ȘEDINȚA ZILEI CABINETULUI 17.6.18Primul ministru Benjamin Netanyahu a
www.ziarulviitor.ro
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor