ISLAMUL ESTE COMUNICAREA CU ROMANIA LA BINE SI NU LA RAU

 

Islamul este în direct în comunicare cu România la bine şi nu la rău.Nu suntem în război cu islamul şi este necesar să evităm să vorbim despre,, un război al civilizaţiilor” , deoarece civilizaţiile nu se războiesc între ele. Problemele politice ale corpurilor politice din clubul Uniunii Europene, este tocmai aceea că el nu comunică suficient cu toate formele politice, deoarece religia ,, coranul” este considerată de lumea musulmană, ca fiind o ideologie politică, aşa cum este viata lor privată , aşa se extinde şi viata lor spirituală în lume.

 

Nu vrem să fie rău sau să aducem o vorba negativă despre islam, neavând căderea morală şi puterea divină, ci vrem doar să fie pace pentru toate popoarele, care sunt declarate la procesul de libertate democratică şi nu pentru dezvoltarea Celui de al treilea război mondial, care este aproape de Uniunea Europeană, dacă gestionează această problemă, cum a gestionat criza economică şi financiară, cu ajutorul socialiştilor europeni.

 

Milioane de europeni sau occidentali, bine intenţionaţi, insistă vădit să adreseze islamului sfatul de a se reforma, mai precis ce trebuie să facă ei, aceste reforme religioase, care sunt considerate mai mult de natură politică, le vor îngădui musulmanilor să participe în sfâşit în chip integral la lumea comună şi la unificarea omenirii pe cale de a se realiza şi de a comunic mai bine cu statele care nu le place comunicarea binelui şi pacea economică.

 

 

Marele gânduri spre comunitatea musulmanilor ni se pare a fi necesare cu atâtă precădere, cu cât Europa este în doliul şi are o experienţă foarte lungă şi bogata de a evita generarea celui mai mare război mondial, astfel încât schimbările profunde, în cadrul cărora comunitatea europeană se află în cele mai mari transformări umane, totuţi continuitatea subiectivă. Sa remarcat deja la nivelul opinii publice, o serie de noi planuri politice externe, cum a fost cu Statele Unite să fie mai departe de Uniunea Europeană, după 11 septembrie 2001, aşa prevede o depărtare de către Uniunea Europeană, ale celui mai mare război mondial, care este aproape de Europa, unde vor fi implicate toate statele democratice împotriva lumii musulmane, care nu aduce pace şi aduce cele mai grele războaie pe termen lung.

 

 

 

Reformă creştină între cele două doctrine, pentru modernizarea Bibliei, nu se schimbă între aptitudinea economică mai mare şi între pace şi prin spiritualizarea resurselor umane, prin faptele mai de calitate, în fata marele arhitect al statului suveran. Deci, cine vrea pace, este bogat în crediţă şi libertatea de gândire, aşa este cel mai mare dar, care curge din cer, asupra oamenilor din partea lui Dumnezeu, libertatea de gândire.
ZiarulViitor.ro
https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro