INTRODUCERE POLITICA PENTRU ANUL 2018 DIN ROMANIA

Avem nevoie de un astfel de nevoie de guvern care sa nu faca circ politic si sa abuzeze de putere si sa distruga interesele tarii. Numai guverne penale a mancat Romania la guvernare si care au facut politica sa distruga milioane de romani si care azi nu sunt de loc reprezentati  pentru toti ani de nicio structura politica din cadrul Parlamentului. Numai in Diaspora sunt peste 10 milioane de romani care nu voteza cu toate ciorbele penale si acrite la guvernare.

 

Situatia Romania la nivelul clasei politice si de azi la guvernare, reflecta ca avem sute de politicienii cu dosare penale si care colaboreaza cu securitatea. Romania,a re nevoie de un astfel de Guvern serios, din partea milioanele de romani. Este nevoie de o noua alternativa politica, nevoie de un nou guvern petntru sa rezolve si sa reduca din milioane de probleme ale oamenilor. Președintele Klaus Iohannis a fost prezent, sâmbătă, la ședința Consiliului Național al PNL, unde a făcut, în discursul său, o rediografie a situației generale din România.

„Situație este proastă. Nu îmi face nicio plăcere să spun așa ceva pentru că sunt președintele Româneie și mi-aș dori foartae mult să mă adresez unei adunări și să spun că României îi merge bine. Dar poate, cu ajutorul vostru ajungem și acolo”, a spus președintele. Politicienii penali au venit la guvernare din alegerile parlamentare 2016, cu alte scopuri si obiective, iar azi politicienii penali din toate partidele parlamentare fac scut antiracheta in Parlament si prostesteaza impotriva interesele independentei Justitiei si nu vor de loc consolidarea statului de drept si sa vina mai repede la guvernare drepturile omului, care sunt nule din punctul de vedere macro politice.

Milioane de romani voteaza tot timpul cu cele mai proaste creaturi politice si expirate, si niciodata nu vor fi guverne pentru a guverna milioane de romani sa o duca mia bine in propria lor tara. PSD este mama romanilor, Iar PNL este tata romanilor.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !