INTRE A FACE SI NU A FACE DE LOC SE PREVEDE PUTEREA POLITICA

 

Stau pe scaune in Parlament cu contacte la zona afacerilor de coruptie din toate taxele si impozitele ale celor cu prea putine  venituri. Este de 20 de ani, o cutuma penala si boala bugetarilor de cancer in afacerile de sub dezvoltarea Romaniei tot mai mult. Reprezentarea penalilor este sub 90 la suta din capitalul electoral. Despre ca nu avem de loc program de guvernare la realitatea economica si zero infrastructura economica la nivelul statelor membre Europene, este ca asa voteaza toti penalii si poponarii sunt cei care voteaza toti penalii de lux si  incalca tot timpul drepturilor omului. Din cauza faptului ca nu avem de loc  un aluat de buna calitate politica la guvernare si in societatea romaneasca, avem parte de tot ce este mai rau in scena politica actuala. Actualii politicieni si toti betivii statului din carciumile lor penale au demonstrat ca viata sociala este sa fie la guvernare pentru guvernarea betivilor .

Familia nu reprezinta un subiect sau moda de guvernare, ingrijirea copiilor din taxe si impozite din partea angajatorilor nu sunt de loc modele active de guvernare. Parlamentul prostiuatelor si penalilor din gara de nord cele mai vechi lucratorii sexule din cadrul partidelor politice protesteaza acum impotriva staului de drept. Statul de drept este acum aparat de toti betivii cu carnete penale la urmarirea de afacerilor de coruptiei prin Programul afacerilor de trafic si evaziune fiscala.

Desi, Romania a aderat la Uniunea European, nu are de loc o directie si protejeaza indentitatea vanzatorilor de tara tot timpul. Prostitutia politica si violarea drepturilor omului si alte drepturi civile, prin clanuri penale au fost impartite de multe curente de ideei. Placerea de violare propriu program de guvernare acum se extinde cel mai mare asupra bunastare sociala si numai miliarde de euro, la milioane de romani amaratilor si cu fara locuri de munca.  Si lucreaza la negru pentru o guvernele penale care a ajuns sa predomine statutul de aparator al toti penalii si vanzatorii prin vanatoarea de vraijitoare prin actualizarea de noi privatizarii de la resursele umane si pana la amanetarea viitorului Romaniei.

Toate prostituatele din cluburile de lux au ajuns sa guverneze cu fara mila milioane de romani, care in timpul lor profesional prefera sa mai voteze cu alte noi clanuri de cozii de topoare de lux. Profesorul de la guvernare si care garanteaza pentru clasa toata penala este ca avem Guvern pentru a guverna pentru toate partidele penale si clientii selectivi , si sa arunce cu tot felul de  artificii guvernamentale ce nu au de loc cele mai multe proiecte de tara . Singura tara din lume care nu are de loc un sistem de asistenta sociala si un sistem economic modern, este Romania din cauza tuturor partidelor politice prin ajutor vadit al milioane de romani care traiesc tot timpul in tara lor impotriva Tuturor Romanilor. Lucratorii penali de lux si care nu aduce de loc bunastare sociala si crestere economica, vor sa fie in continuu la guvernare sa mai creeze alte noi alte guverne  care se declara pentru promovarea mafiei penale si prostitutiei penale de toate timpurile politice. Baruri penale pentru penali si toti bestivii au ajuns sa conduca tara asta sub influienta consumului maxim de alcool la guvernare. Nu avem de loc guvern si se impune imediat necesitatea dea avea un nou  guvern cu chef de guvernare pentru rezolvarea problemelor sociale.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !