INTEGRAREA ROMANILOR IN EUROPA CONTINUA

Integrarea românilor la toate drepturile europene din clubul Uniunii Europene continuă foarte mult, cu tot mai multe manifestării anti europene şi populiste legate de imigraţii românii sunt promovate în special de politicienii europenii, care se află în spatele organelor de presă, pentru nu integrarea tuturor romanilor la toate drepturile fundamentale, prevăzute în Cartea Europeană.

Cetăţenii romani îşi pot exprima un drept european care le-au fost redus de tot mai mult timp, de a lucra în toate statele din clubul Uniunii Europene, fără permis de muncă.

Accesul romanilor în ţările fondatoare ale Uniunii Europene, printre care, Austria, Germania, Olanda, Belgia, Luxemburg, Franţa, şi Marea Britanie, au adoptat restricţii şi campanii foarte dure de presă, al adresa României şi ale lucrătorilor romanii, pentru că politicienii europeni nu au oferte legislative, privind dezvoltarea de milioane de locuri de muncă pe piaţa muncii din clubul Uniunii Europene, şi având numai programe legislative de promovarea de noi taxe şi impozite în toate domeniile economice comunitare.

Anul 2014, a venit pentru lucrătorii romani, cu fără restricţii de muncă, în numai 19 state şi s-au bucurat vădit de dreptul de a călătorii şi de a muncii pentru o Nouă Uniune Europeană, prosperă pe valorii culturale sau pentru un Bloc al Uniunii Europene, cu fără probleme economice şi financiare foarte severe în viitor.

De şapte ani de când România, a aderat la Tratatul de Aderare  al UE, a rămas cu fără infrastructură economică şi de milioane de locuri de muncă şi cu cele mai înalte probleme economice şi sociale, din Uniunea European, pentru a se integra la Uniunea Europeană, şi a avut parte de numai colonii europene care au privatizat în masă, toate domeniile economice ale statului roman, pentru ca romanii sa fie consideraţi oaia neagra a europei.

 

Nouă state din UE, au ridicat în sfârşit politica  anti europene, privind ridicarea restricţiilor de muncă, pentru lucrătorii romani din cauza că au văzut că nu mai sunt europenii în ţările lor de mai sus, la munca de jos, şi romanii vin în toate cele noua state şi fondatoare ale UE, cu transfer de valorii fundamentale, prin cultură şi o înaltă educaţie în muncă, care niciun tribunal de pe planta noastră, nu poate şi nu are dreptul de a contestat o muncă de pusă de o largă comunitate de oamenii care le aduce o paletă de redresare economică pe o perioadă foarte mare.

 

 

Comisia Europeană, pledează în continuare pentru respectarea tuturor drepturilor fundamentale din Cartea Europeană, astfel încât se va merge la diminuarea fondurilor europene din anul respectiv sau excluderea unor drepturi care nu vor mai fi recunoscute de nimeni, pe viitor.

 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

One Response to “INTEGRAREA ROMANILOR IN EUROPA CONTINUA”

  1. Vlad din Italia spune:

    Romanii se duc la muncă în ţările care mai aplica discriminarea europenilor la accesul lor pe piaţa muncii şi nu la prestaţiilor sociale şi sănătate din fondurile europene, aşa cum invoca toata mass’media din Europa de Vest. Peste numai 3 milioane de romanii sunt la muncă în Italia, de când Romania a aderat la Uniunea Europeana, în anul 2007, din cauza tuturor politicienilor romanii care nu muncesc pentru locuri de muncă în toată România şi muncesc numai pt tot cu mai multe probleme economice, pentru cea mai mare sărăcie din lume.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro