INCEPE O SAPTAMANTA FOARTE IMPORTANTA PENTRU DREPTURILOR OMULUI

Guvernele politice trebuie sa sprijine apararea Dreptruilor persoanelor fizice prin lege . Modele de drepturile economice sunt statele care respecta Drepturile Omului internaționale. Guvernele sunt obligate in spiritul legilor fundamentale sa ia masuri de relansarea economica si masuri serioase pentru buna apararii de abuzurilor guvernele opresive si lipsite de tratament de egalitate de sanse si egalitate de gen, pentru milioane de oamenii. Toate bisericile sunt deschise si nici un guvern politic nu poate sa se manifeste impotriva dreptul religios. Avem nevoie de politici publice care sa sustina prin procesul de guvernare democratica idea ca nimeni nu poate sa fie mai presus de baza si directoarele europene ale Lisabona si AMSTERDAM pentru apararea Drepturilor europenilor.

′′ Prin ce am trecut a dat dreptate proiectului drepturilor omului ql3 nostru economic, pe care îl lucrăm de ani de zile sub statul de drept. Nu vreau să-l las pe Guvernele politice să profite de criză pentru a avansa agenda de deconstrucție a țării noastre! ′′ Nu-mi pasă de partidele politice penale si cu politica lor penala pe masa guvernelor locale. Nu avem nevoie de astfel de partide politice sa fie modele de profit pe criza umanitatii si drepturilor cetatenilor, dreptul la viata, dreptul la securitate sociala si cereri de ajutor .Incepe o săptămână foarte importantă pentru TOATE Dreptruile omului, care se manifesta impotriva statelor si guvernele rupte de realitatea economica si de principiul fundamental al reformelor in apărarea Drepturilor Omului si statul de drept. !
Demarează negocierile la viitoarea strategie pentru apărarea Drepturile Omului europene -de care mă ocup direct
Se votează dosarul privind Dreptul social în UE, la care am fost raportor din umbră și în care am introdus o prevedere legată de condițiile de acordare a creditelor către cetățeni si mai multe miliarde de euro pentru milioane de europnei, jos discriminarea politica si de cutume meschine.
Sa va face pași urasi  în Plenul PE  si Consiliului de Securitate AL ONU pentru noi documente si decizii importante sa devina pe agenda globala privind documentul care dă României posibilitatea să se împrumute în aceleași condiții severe si nu nevoie de guverne extreme pe viitor.
Va fi discutat si dezbătut in Plenul de la ONU toate statele europene care au inclcat Drepturile Omului de baza si au dat si au vândut milioane de romani presetat cu sclaviei moderne si trafic de persoane cu minori si oamenii care au rămas cu fara locuri de munca si au cereri de ajutor sociala si nu au primt. Are loc in prima runda de negocieri cu ambasadori si șefii de guverne si de șefii de stat despre statul de drept si drepturile omului pentru îmbunatățirea cadrului legislativ si pentru protejarea oamenilor de mega abuzurilor împotriva Îndreptuirilor Omului.
Vă țin la curent.
O săptămână frumoasă!

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.