INCEPE CRIZA ECONOMICA CEA MAI PROFITABILA

 

Incepe criza economica cea mai profitabila, deoarece Romania este singura tara din toate statele membre ale Uniunii Europene care nu este de loc dezvoltata si se afla pe un drum foarte periculos la sub dezvoltare masiva din punctul de vedere economic si macro-uman . Libertatea economica este pe val de cea mai mare cresterea economica care nu produce de loc locuri de munca si difuzeaza numai crize sociale si cele mai mici venituri din lume. Nu sunt de loc locuri de munca si sunt locuri de munca foarte in vechite de peste 30 de ani, si care au cele mai mici venituri si in plus multe ore de munca.

Pentru anul 2018, a fost difuzata o crestere economica, pentru reducerea numarului de oferte de munca si pentru cresterea preturilor la raft. Pentru ca avem un  Guvern cu fara pregatire economica de loc si care pretinde ca are valori politice sociale, dar realitatea economica la guvernare este ca nu produce nimic pentru capitalul politic actual. Au disparut foarte multe  firme societati comerciale, si din cauza Revolutiei Fiscale, si mai ales a locurilor de munca foarte slabe  si oferite prin munca foarte mici,  si care nu produce de loc securitatea sociala sustenabila la nivelul local.

Programul de guvernare al Guvernului PSD in anul 2018, a intrat in procedura de dizolvare de drept al tuturor guvernelor care au facturi politice foarte scumpe. . Dizolvarea Guvernului PSD ce apara drepturile penalilor si mercenarilor de tara, in cadrul Parlamentului , corespunzatoare la peste 20 de ani. Analiza impactului Guvernarii si mai ales jocurile politice periculoase cum  sunt jeguri negative sunt asupra cetatenilor, de ce, pentru ca nu exista alternativa politica impotriva boala penalilor, care au multe firme la guvernare acum si care fac din greu in greu afaceri profitabile cu contractele publice cu Statul Roman.

Politica centrul de guvernare nu cere nota explicativa privind slaba guvernare pe toate domeniile si Guvernul PSD/ALDE din cauza lene, comoditate, si slaba gandire de guvernare nu intervine de loc pe piata muncii impotriva celor care produc efecte nocive din partea facistilor cu comertului ce il vinde in marele lanturi- moll-uri, su lanturi- de hiper-merketuri, care nu sunt de loc investitorii si nu produce de loc locuri de munca si numai locuri de munca la  negru(cu fara forme legale).

 

Au promis o noua infrastructura de drumuri,la guvernare, poduri, si dezvoltarea comertului pe caile ferate, insa Guvernul PSD si toate clientela profitabila si lipsita de credibilitate economica concentreaza toata puterea in luptele de puteri asupra celor care au diferite viziuni si alte proiecte de tara. Criza economica este 20 de ani, in Romania, nu este de azi de maine, dar va deveni cel mai bun Program de guvernare si care va face monopoluri asupra clasa sociala?

Cifrele prezentate de Guvernul PSD/alde, sunt modificate si nu sunt reale, cu cresterea economica de 7 la suta.  In schimb, concluziile si conjecturile imi apartin.

Cu atat mai putin nu se ocupa de profesiile liberale si independente PNL sau celelalte asa-zise partide de dreapta, care nu mai prididesc sa apere cele 15 vaci sacre ale sistemului financiar, bancile care inca mai conteaza in economie intrucat catadicsesc sa dea credite, plus cele 20-30 de corporatii care covarsesc 2/3 din economia nationala si dau de munca unui numar de cca 300 de mii de salariati. Restul, adica adevarata coloana vertebrala a economiei si a societatii, clasa de mijloc, nu conteaza pentru asa-zisa dreapta romaneasca.
Dar orbirea asta fariseica si lehamitea sfintilor economiei vor fi sanctionate curand, atunci cand milioanele de salariati si intreprinzatori care fac economia si societatea sa fie vii se vor putea reuni in jurul unei platforme civice sau chiar politice care sa le promoveze interesele si sa propuna masuri pentru pansarea ranilor cauzate de abuzul de putere economica sau administrativa.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !