INCEPE CE NU SA FACUT IN POLITICA

 

 

Tara nu-i îi merge bine, și Guvernul Ponta 4, trebuie schimbat. Regimul PSD, a lansat numai rebuturi expirate în politica rural și urbană, și acum clasa politică românească e clocită și orbită de gust de guvernare expirară, plină de penali și borfași care nu fac nimic pentru acest popor. Întru-adevăr, sunt peste 10.000 de politicieni  la guvernare și care sunt expresiei corupției severe, adică fac afaceri de corupție cu statul român la greu, de asta nu curge nimic din această guvernare asupra milioanelor de romani.

Comisia națională anticorupție a deschis peste 10.000 de dosare penale din toate guvernele socialiste, și a spus că încercă de a schimba guvernul penalilor care este expresia Constituției și echivalent de abuz de putere politica prin puterea de guvernare.

Guvernul Ponta 4, are un nou plan ce reprezintă creșteri de taxe și impozite și reducerea Locurilor de muncă, pentru a cumpăra alegerile generale din anul 2016.

Lupte politice într-e partidele de la guvernare au crescut tot mai mult , dar nu pentru a guverna cu ceva prin această țară, și pentru că nu le mai ajunge guvernarea ciolanelor de lux. Sub guvernul penalilor și borfașilor nu sunt luat măsurile fiscale și de protecție socială, pentru a distruge clasa de mijloc și pentru lansarea de guvernarea penalilor pe arena politica națională.

România a fost împotriva de forța mult timp, între partidele populiste și partidele actuale  de guvernare, care nu vor să facă ceva mai repede la guvernare, astfel loviturile politice la adresa statului de drept, au crescut foarte mult, precum acum este instabilitate politică și lipsa mare de reforme economice și de modernizare  a nivelului de trai.

Foarte multe grupări parlamentare sau opus guvernului socialist a avertizat de schimbarea regimului, în special și configurația politică, în caz dacă parlamentul nu se schimbă așa cum au votat milioane de romani, la alegerilor fundamentale din anul trecut.

Privind alegerile electorale care sunt aproape de România, are nevoie de milioane de români, ar da o mână dreaptă la viața politică să fie mai modernă în  infrastructura politică, și corectă și care să apeleze la noi formațiuni politice pentru a prelua guvernarea. Astfel spus, avem acum un guvern mare și plin de penali la guvernarea romanilor, care iși bat joc de soarta lor, și care împarte puterea politică între clanuri politice de la periferia politica de partide private.

ZiarulViitor.o

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro