INALTUL COMISARIAT AL DREPTURILOR OMULUI LA ONU SE OCUPA CU EVALUAREA PROTESTELOR DIN ROMANIA

Ordinul dat politic impotriva drepturilor omului in Romania cu privire la protestele de strada in 10 august 2018, unde unele ministere a folosit forta politica, pentru a impedica pe manifestatii sa protesteze impotriva directivelor Guvernului Dancila din partea unei majoritatea parlamentara 80 la suta.  Mai multe voci solicita ca ONU sa faca lumina in protestele din Romania in Capitala, deoarece sunt peste 800 de plangeri inregistarte impotriva autoritatilor Statului de Roman. Statul de drept si drepturilor omului nu mai sunt de mult timp la guvernare in Romania, confirma in exclusivitate modul cum a fost gestionat protestele si cum au fost gazati cu gaze si tunuri si bastoane de cauciuc, impotriva protestatrilor care nu sunt pe placul Guvernului PSD. Guvernul PSD, a comis cele mai grave abuzuri in forma calificata si care ar putea risca grave sanctiunii pe line politica mondiala. La sediul Inaltului Comisariat al Drepturilor Omului , 1948, sunt mai multe semafoare cu mai multe videoclipuri ce rureaza in fata sediului, si inclusiv in fiecare zi pe aeroportul din Geneva.

 
Foarte multe ONG-uri cu lupta pentru Drepturilor Omului si Drepturile Civile, sunt solidare cu evenimentele care au decurs impotriva clasei politice si care are foarte multe probleme grele, cum ar fi partide politice proaste, lipsite de viziune si care nu respecta de loc Drepturile Omului si cele politice. La protestul din Diaspora 10 august 2018, peste 800 de protestatarii au fost violati de drepturi civile si fundamentale, adica li sa incalcat dreptul sa protesteze im mod pasnisc si liber pe domeniul public. Intrucat a fost dat ordin politic impotriva mitingului din 10 august din Piata Victoriei, sa fie jefuit si sa fie comise noi lovituri de stat, sub conducerea directa a unei majoritatii parlamentare de peste 78 la suta, care nu mai are de loc controlul parlamentar sa creeze comisii speciale privind loviturile de bastoane si alte elemente nedemocratice impotriva protaestatarilor.
La Geneva, in Elvetia, unde este acum sediul mama al Inaltului Comisar ONU pentru Drepturilor Omului, au inceput noi verificari si mai ales ce cere sa se prezinte documentele si se for face controale soft ai modului cum autoritatilor romane au organizat protestele din Romania, si in fata 193 de state ale ONU. Romania, risca sa pierda dreptul de vot la ONU privind politica externa si mai ales se afla sub conducerii unui puterii politice corupte , care rupe in doua toate drepturile omului sicele politice, astfel incat membrii ai Drepturilor Omului, au facut sondaje si chestionare, si va veni o comisie speciala a ONU sa faca raportari privind politicile publice,  adoptarea drepturilor omului, egalitatea de sanse, si egalitatea de gen, intr-o tara sub mult  mai de dezvolta si care are mari probleme la nivelul Uniunii Europene, potrivit ONU si altor state membre , cum de astfel statul Israel care va medita si va coopera cu Romania, pentru a merge spre  drumul respectarii  tuturor drepturilor omului, si sa nu mai comita abuzuri grave, cum au fost protestele cu gaze in teava impotriva manifestatilor din Piata Victoriei. Reprezentanții Drepturilor Omului, Michelle Bachelet, stia din presa locala si la la televiziunii ce s-a intamplat si de pe internet, in Bucuresti pe 10 august  si ca, despre a priva de drepturi politice si drepturi civile, care nici pana in prezent , nu au fost verificate si persoanele publice nu au fost pusi sub urmarire penala pentru ca au fost vionvatii pentru reprimarea protestatarilor ne fiind tolerate si vinovatii sunt in continuare si fac parte dintr-un Guvern extra corupt si care nu are de loc legatura cu aplicarea drepturilor omului si politice, si adopta o politica inglobata in probleme serioase de coruptie si multa saraciei pe scara verticala.

 

 

ONU va cere sa se ia masuri severe si o pozitie directa a Comisiei Europene  impotriva tuturor abuzurilor despre lipsa de drepturilor omului In romania, care imaginile vorbesc cu probe solide si nu sunt de loc fabricate. Peste 3000 de jandarmi au lucrat la ordinul marele Guvernului PSD, care se afla responsabilitatea asupra partidelor de la guvernarea lor personalizata, si Jandarmeria Romaniei pe modul francez, s-a saturat de Guvernul PSD si de toate afacerile politice publice, insa deciziile sunt la ordin de ministru al afacerilor interne si al echipei guvernamentale, pentru a nu respecta de loc drepturilor omului si pentru a se comite multe abuzuri si mai ales se prefera politica pumnului in gura, ceea ce ridica grave incalcarii ale drepturilor omului.

Potrivit ONU sunt in curs pe rol peste 3000 de cererii privind protestele din Romania, cu peste 8 milioane de romani, in numai doi ani de zile. Astfel incat, multe Ong-URI ale Drepturilor Omului, saluta in mod direct, implicarea Inaltului Comisariat al Drepturilor Omului de la Geneva, pentru a nu se mai intampa alte abuzuri in forma calificata de liderii politici, si institutiile  de forta din Romania care au intrat in gura tuturor penalilor si care sunt distruse si deviante de la realitatea socio-economica profesionala in  Romania.

www.ziarulviitor.ro

 
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor