In GUVERNUL, DE AZI NU SE GUVERNEAZA DE LOC

 

Problema legata de lipsa de infrastructura de drumuri si cele mai slabe locuri de munca platite acum in Romania, cu un loc de munca la sub 300 de euro, pana in anul 2022, este cea mai grea lovitura impotriva Statului roman.Toate guvernele politice prin cele mai slabe programe de guvernare nu au onorat promisiunile electorale de mai bine 28 de ani, insa reducere  saracia si saracia in randul celor cu drept de vot, nu este de loc un angajamment intre milioane de vot.

 

Guvernele din Parlament nu se regandesc la idealul popular. acest lucru acest stat al lipsei de stat la bunastarii sociale si lipsa de fonduri si lipsa de subventionarea statului  pentru modernizarea piata muncii si fortei noii de munca este ca statul prin toate partidele de la guvernare nu vor sa lucreze la problemele reale al Romaniei. Raportul din Programul de guvernare al PSD in 2016, pana in 2018, prevede ca milioane de romani sa aiba un venit de sub 300 de ron la piata locurilor de munca inchisa si lipisita de modernizarea, si promovarea despre cresterea economica, iar pensiile sa fie pentru 10 milioane de romani in anul 2025 , la sub 200 de euro bucata.

Pe scurt, nu s-a facut nimic pentru statul bunastarii sociale in Romania, iar rezultatele sunt tot mai proaste si diferite si periculoase , care clasa de mijloc , femei, precum lipsa de meserii de viitor, nu sunt incluse in politica de guvernare ale Programului de guvernare PSD/ALDE. Programul partidelor de guvernare care nu este un contract social, intre promisiunile electorale si vanzarea promisiunilor electorale la clasa politica, se diferentiaza si nu sunt de loc sociale conducatoare de asemnea, la rezultatele cele mai slabe acum ale guvernarii.

Guvernele din 2016, guvernul din 2017, guvernele 2018, si alt guvern la anul 2018, cand vorbeste despre bunastarea sustinuta de stat al populatiei active, de fapt se refera la lipsa de infrastructura de drumuri, de politicii sociale reale, si mai ales toate angajamentele dezvoltate de actuala majoritatea parlamentara care inca mai garanteza pentru cele mai castrastofa totala sub social-democartica(guvern). Guvernul PSD-ALDE cu lipsuri mari ale masurilor de proiectelor regionale si durabile asupra masurilor sociale nu vrea ca milioane de romani sa obina mai usor  locuri de munca si la preturi avantajoase, cum sunt acum in Uniunii Europene. Despre cresterea economica care este din consum celor mai scumpe preturi de materii prime la raft, a devenit un factor de export ale politicilor fiscale. Idea ca avem Guvern si care unca nu guverneaza de loc pentru majoritatea lor parlamentara, stie toti liderii europeni la nivelul Comisiei Europene, Parlamentului European, care nu poate rasturna pe acest guvern din Romania sub contextul  Guvernul a fost votat de milioane de romani sic care nu produce nimic la activitatea executivului. Rata de angajare este foarte dificiala pentru tinerii si persoane cu studii superioare este generata de lipsa politicilor muncii sub mult dezvoltare si modernizarea comparativa, si respectarea principiului de discriminarea de gen si alte sterotuipuri nu este de loc divizata.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !