IN FRUNTEA TARII SUNT O ADUNATURA DE MERCENARII

In frunta tarii noastre sunt o adunatura de mercenarii si care cer tot timpul numai drepturi de la marile proteste de strada pentru  libertatea independentei justitiei. Protestatarii sunt persoane care sunt impotriva tuturor partidelor politice din  din parlament. Mercenarii care trebuia sa fie de mult timp la puscarie, acum sunt reprezentantii legali ai protestelor din Plata Victoriei, iar manifestatii

nu prea stiu pentru ce protesteaza zi cu zi impotriva targul penalior de la mega afacerile de coruptiei si cresterii saraciei. Protestatarii sunt arme politice si care au  cele mai multe probleme si de asemnea, nu au resurse financiare sa fie bine informatii. Lupta anti coruptia se manifesta extrem de agresiva impotriva luptei de expresii in libertatea presei,deci unii sunt impotriva ziaistiilor si jurnqlistilor, care reprezinta flacara democratiei, vie in masa al informatiei, se urca cu tancul pe ei sa nu protesteaza impotriva lor, dar mercenarii, vanzatoarare de tara si vrajitoare privind  interzicererea presei libere si activista ,de ce aajuns sa fieconditionata de servicii economice, manifestarii sunt din topul jurnalistii de la masa stiri.Ei din pacate au devenit slugile politicienilor penali, care danseaza hora mercenarilor de tara, ar trebui sa aiba grija de colegii din cadrul mass media, si sa nu mai puna botul pe promisiunile electorare ale actorii politici din sub guvernarea privatizarii Romaniei mari, pentru fire vechi si milioane de romani someri, nu  ca nu le place munca de sub 288 de  euro ptr o luna.

Lupta pentru independenta si consacrarea libertatea si refromele judiciare impotriva coruptiei de orice fel , a fost infaptuita de unii jurnalisi si ziaristi care nu sunt vedete le politiienilor penalii de lux,unii primesc bani si sunt purtatorii mafiei  po’itice altii lucreaza pe nimic si sunt sclavii regimului parlamentar.  Si ascultatii de catre securitatea de partide politice democratice. pentru ca lumea nu stie adevarul si gusta minciunii ale tuturor penali’or si statului paralele.,iar daca cumva esti impotriva boalei penale si cancerul din sistemul politic romanesc, inseamna ca vei avea numai abuzuri din partea nomenclaturi care fabrica ce se poate de  mai rau in Romania in sistemului ultra de resturi intelectule,care se dau mari  ca au diplome facute sa fie mercenarii tuturor romanilor, ei oricum au probleme grave in ce priveste respectul si educatia in drepturilor omului care romania a aderat in anul 1994.

 

Cum  se manifesta  mercenarii si  care isi  bat joc de oamenii din presa,si care puscariasii nu mai trebuia sa fie azi la guvernare,si sa distruga proiecte ce nu sunt din banii lor si sa inchida gura in mod voit, pentru ca fac prea mult zgomot si ii inculca in afacerile  de coruptie care atenteaza la securitatea sociala pentru milioane mari  de romani. Statul de drept se masoara in respectarea drepturilor omului, la un proces echitabil, transparenta,libertatea economica,si mai precis la mecanismul de cooporate si verificare, intre individ si actorii,institutii supuse unui proces de modernizare democratica si loialitatea vadita de incredere pentru cetatenii, nu ptr partide penale si care legalizeaza ciuma si mafia politica transpartinica de tip al clientii selectivi fiind reprezentantii ai abuzurilor si statului paralele de azi din varful parlamentului, guvernului, comisii speciale petru protectia  abuzurilor  si implicarea  servciilor secrete si  forte oculte in procesul de guvernare  de zi cu zi.’pentru ca vor puterii politice ilegale si distruge bunuri .

 

ziarulviitot.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!