IN CONTINUARE NU AVEM GUVERN

 

In continuare nu avem guvern si Guvernul PSD 3, NU este din partea alegerilor legislative. Se contiuna misiune de a face dezastru. Voturile din partea partidelor de centru dreapta, au dat inca un guvern de factura PSD. Romania la ora actuala, este cu fara alternativa politica . PSD lucreaza din punctul de vedere politic pentru PNL, iar PNL lucreaza pentru partidul PSD care sa ramana la guvernare. Critici extrem de dure pentru Klaus Iohannis, care a desemnat din nou un Guvern de la PSD. De aceasta data, la partidele de centru  sunt  in pericol pentru alegerile fundamentale , si nu au de loc proiecte politice de guvernare.

Refuz sa cred ca exista balt intre presedintele KLAUS Iohannis si liderii PSD, in vederea de avea o atitudine iresponabila si nu respecta voturile ce ar trebui sa le respecte. Nu mai are cine sa reprezente statul de drept, drepturile omului si sa democratizeze aparatul central administrativ al statului roman. 100 de ani, pentru Romania sunt toate partidele politice vorbesc pentru penalii politicienii si misiunea de a asigura dezastrul Romaniei din partea tuturor guvernelor PSD este tot mai cu sustinere politica. Milioane de romani se vor vinde si vor fi sclavii  la 3000 de euro bucat, pentru un loc de munca in Diaspora si viitorul Romaniei in anul 2030 , va fi o tara dezbinata si lipsita de credibilitate si misiune de guvernarea buna asupra oamenilor.

Protestele de strada impotriva legilor justitiei sunt vorbe goale, nu mai au credibilitate publica si actorii politici, pentru apararii drepturilor si libertatii fundamentale. Mediocritatea obedientă are astăzi o consacrare prin nominalizarea Vioricăi Dăncilă.Acesta este cursus honorum acum si oferta politica din partea alianta ALDE SI PSD.In România anului 2018 pentru alegerile prezidentiale din anul 2019, vor vota toti penalii cu toti penalii la fara numar. Scenele de ieri ale recepției grotești organizate premierului japonez nu sunt doar o gafă,ci și o dezonoare națională.România lui Liviu Dragnea la centenar este o gluma proasta. O oglindă în care ne putem examina eșecul colectiv.Revizuirea Constitutiei din anul 2003, in anul 2019, nu mai este agenda publica. Romania nu mai are cu ce sa adera la mai multa Europa federala , dupa 28 de ani , cu partide politice de nimic bune in sistemul politic romanesc. Noi oferte politice expirate sunt lansate de Guvernul tuturor penalilor, sub tutela sefiilor penalilor din Parlament. Sa vedem cate voturi sunt pentru desemnarea noului Programui de guvernare ale tuturor resturilor politice abjecte . Romania acum este din punctul de vedere la cel mai rau psd pe acest drum, nu stiu care sunt motivele politice ale lui Klaus Iohannis sa aplice o noua oferta politica din partea politicienilor penali sa guverneze din nou pentru Romania tot mai impotriva ei. Romania nu mai are de loc resurse politice noii de inalta calitate durabile, si este pus in pericol cu toate grupurile politice ale sistemului politic  si al mafiei politice periculoase .

 

www.ziarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???