IN CEEA CE PRIVESTE SCADEREA PENSIILOR SI SALARIILOR DIN ROMANIA

Milioane de romani vor avea salariile mai mici ca in anul 2017, nu este de loc bine si este foarte grav, ca de peste 30 de ani, toate guvernele politice au redus in mod fraudulos si fara respectarea drepturilor omului, mii de euro, la lucratorii din sectorul privat si cel bugetar.

Daca in anul 2018, slariul minim pe tara este mai mic de cat in anul 2000, si milioane de pensii mai mici de cat sub 200 de euro, eu nu stiu cum a putut Romania sa adere la Uniunea Europeana in anul 2007, cu fara temele facute. Milioane de romani , vor avea in anul 2018 reducerea punctului de pensie la sub 500 de lei, prin OG emisa de Guvern. Datele oficiale despre salariile romanilor intr-o tara foarte mica si cu cel mai mare numar de politicienii cu dosare penale la guvernarea lor privata.

Nu se mai poate acorda de loc medicamente compensate din anul 2016, pentru anul 2018, la 90 la suta..Impozitul pe profit si investitiile provate sunt zero intr-o guvernare care nu vrea de loc milioane de noi locuri de munca de inalta calitate si durabile. Cresterea economica nu merge prin cresterea nivelului de trai si modernizarea sistemului social si de sanatatea publica din Romania.

Primariile locale din toata tara nu mai au de loc bani din bugetului de stat pe anul 2018, votat de majoritatea politicienilor penali si cu dosare pentru umrarii penale la afacerilor de coruptiei cu politicienilor publice in domeniul adminstrativ teritorial si creste tot mai mult taxele si impozitele de orice fel.

Pentru Guvernul PSD/ALDE , 2 milioane de romani au salariile tot mai mici si nu conteaza daca esti membru de partid. Alte 3 milioane de romani au votat cu Guvernul promisiunilor electorale si care minte si nu isi onoreaza de loc contractul social si reviziuirea programului de guvernare la realitatea economica foarte crunta si cruda.

 

Revolutia politica expresiei Guvernului PSD/ALDE au mai lasat primariilor fara bani cu plata persoanelului administrativ si inclusiv asupra celor doua partide politice din opozitie. Cresterea poverilor fiscale si reducerea investitiilor de la 10 la suta la sub 2 la suta, se datoreaza unei guvernarii lipiste de viziunea politica si modernizarea regimului social. Guvernul politic din Romania este un guvern al resturilor politice si promoveaza securitatea securtilor in viata publica si controleaza tot mai bine societatea civila la maximul.

 

www.ziarulviittor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???