IN CEEA CE PRIVESTE SCADEREA PENSIILOR SI SALARIILOR DIN ROMANIA

Milioane de romani vor avea salariile mai mici ca in anul 2017, nu este de loc bine si este foarte grav, ca de peste 30 de ani, toate guvernele politice au redus in mod fraudulos si fara respectarea drepturilor omului, mii de euro, la lucratorii din sectorul privat si cel bugetar.

Daca in anul 2018, slariul minim pe tara este mai mic de cat in anul 2000, si milioane de pensii mai mici de cat sub 200 de euro, eu nu stiu cum a putut Romania sa adere la Uniunea Europeana in anul 2007, cu fara temele facute. Milioane de romani , vor avea in anul 2018 reducerea punctului de pensie la sub 500 de lei, prin OG emisa de Guvern. Datele oficiale despre salariile romanilor intr-o tara foarte mica si cu cel mai mare numar de politicienii cu dosare penale la guvernarea lor privata.

Nu se mai poate acorda de loc medicamente compensate din anul 2016, pentru anul 2018, la 90 la suta..Impozitul pe profit si investitiile provate sunt zero intr-o guvernare care nu vrea de loc milioane de noi locuri de munca de inalta calitate si durabile. Cresterea economica nu merge prin cresterea nivelului de trai si modernizarea sistemului social si de sanatatea publica din Romania.

Primariile locale din toata tara nu mai au de loc bani din bugetului de stat pe anul 2018, votat de majoritatea politicienilor penali si cu dosare pentru umrarii penale la afacerilor de coruptiei cu politicienilor publice in domeniul adminstrativ teritorial si creste tot mai mult taxele si impozitele de orice fel.

Pentru Guvernul PSD/ALDE , 2 milioane de romani au salariile tot mai mici si nu conteaza daca esti membru de partid. Alte 3 milioane de romani au votat cu Guvernul promisiunilor electorale si care minte si nu isi onoreaza de loc contractul social si reviziuirea programului de guvernare la realitatea economica foarte crunta si cruda.

 

Revolutia politica expresiei Guvernului PSD/ALDE au mai lasat primariilor fara bani cu plata persoanelului administrativ si inclusiv asupra celor doua partide politice din opozitie. Cresterea poverilor fiscale si reducerea investitiilor de la 10 la suta la sub 2 la suta, se datoreaza unei guvernarii lipiste de viziunea politica si modernizarea regimului social. Guvernul politic din Romania este un guvern al resturilor politice si promoveaza securitatea securtilor in viata publica si controleaza tot mai bine societatea civila la maximul.

 

www.ziarulviittor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!