IN ANUL 2018 , IN ROMANIA

Investitii -locuri de munca -salarii mari si singurnata sociala nu reprezinta de loc un interes sustenabil pentru toate guvernele. Romania nu are de la 1990 de loc autostrazi, drumuri expres si noii locuri de munca decente si la timp. Pentru dezvoltarea generatii intregii. In Romania , de la 100 de ani, de la un Guvern unic, un Parlament nou, reforma agrara, reforma electorala, reforma politica si reforma sociala , si mai ales reforma invatamantului de stat, au ajuns sa patrunda in cele mai mari proteste in Capitala Romaniei in 2017-2018, care nu au schimbat de loc decizia guvernului de a mari capacitatea intelectuala sa guverneze de la firul ierbii.

Au marit tot timpul pretul la petrol si la alimentele de la raft, si mai ales criza locurilor de munca serioase si cu contracte de munca in anul 2018. Pentru ca exista o diferenta dintre democratie reala si democratiei subterana si foarte costisitoare.

Cresterea saraliului minim de guvernare este tot mai ignorata de realitatiile economice actuale, si nu reflecta de loc principiul cererea si oferta muncii. Cresterea productivitatii a lucarilor publice nu exista de loc sa fie in toate comunele si orasele din Romania. Cresterea salariului este crsterea preturilor la raft si mai ales la alimentele si la facturile curente, si mai cu seama medicamentele extrem de scumpe si proaste.

Avem cea mai salba crestere economica si cea mai slaba crestere politica, si care este dirijata din fix si angajatii din Romania sunt tot cei mai mici beneficiari ai politicilor publice. Cu alte considerente, o economica mare sustenabila si profitabila pentru smecheri , care profita din plin din lipsa statului activ pe piata economica si piata muncii. In anul 2018, Romania nu a ridicat de loc salariul decent pe tara sa fie pentru cresterea pensiilor, si toate canalele de scurgeri de evaziune fiscala si sunt datorate tornade ale partidele politice si toate guvernele politice ce au fost la guvernare pentru guvernelor e personale si infecte de bolii contagioase. Lipsa fortie de munca calificata si activa se datoreaza actorii economici si mai ales celor care au considerat ca munca la negru pentru lucratori este mai profitabila si e saracie moderna, vs astfel incat sa fie activa sclavia moderna si crima organizata cu resursele umane si trafic de persoane la prostitutie, droguri si mai ales modernizare clanurilor mafiotice la guvernarea unui tarii sub dezvoltate cum se prezinta Romania la 100 de ani.

Se lucreaza tot mai mult si pe banii mai mici cu vara de loc valoare monetara, pentru 200 de euro, pentru un job la 300 de ore si cu fara contrate de asigurari sociale si protectia muncii, devine un motiv in plus sa nu se ridice de loc salariul minim pe economie mai sus de cat prevede directivele europene deoarece plata chiriei si a costurilor aferente sunt tot mai mari de la zi la zi. Avem o tara si care ar putea sa fie foarte bine dezvoltata din punctul de vedere al crestere economica , pentru modernizare aniversarea nivelului de trai si faptul ca, nu exista de loc politicile publice, programe politice ale guvernelor de azi, confirma ca Romania are cei mai multi locuitori din lume care isi cauta un loc de munca in afara Romaniei si nu numai .

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.