IAR MINTE DIN NOU PENTRU NIMIC

 

 

Vânzătorul de ţară al anului 2014, Victor Ponta, îţi lansează oferta politică de candidat la dublă comandă politică, care oricum oferta lui politică este tot mai goală şi plină cu rebuturi politice, din toate punctele de vedere politice şi economice, întrucât programul său de guvernare Ponta 1 , 2 şi 3, a fost numai Jos Basescu, pentru creşterea masivă a şomajului şi creerea de sărăcie severă, prin multă experienţă politică, de a minţii pe cei 20 de milioane de romanii că el guvernează această ţară, adică îi va scăpa pe romanii care au un venit de sub 150 de euro, să nu mai muncească la clienţii politici ai partidelor private de la fruntea ţării.

Ideea că se lucrează şi se schimbă sistemul politic de pe scena politică românească, la o nouă alternativă politică este numai minciună politică, deoarece clasa politică românească, nu prevede modernizarea infrastructurii politice şi nu are procesul democratic şi accelerat pe care nu mai poate opri nimeni. Indiferent de culoarea politică din România, tot nu se lucrează  şi se opun, împotriva schimbării politice şi economice, de la regionalizarea teritorială de stat, pentru a vinde această tară pe bani de nimic.

 

În România de 25 de ani, nu prevede proiecte frumoase şi durabile, pentru dezvoltarea regională teritorială administrativă de stat, pentru că se privatizează şi statul român, pentru distrugerea statului de drept, astfel încât România să fie cu un guvern tot mai de nimic, care să nu lucreze la milioanele de probleme şi în creştere în zona infrastructurii economice şi sociale, pentru lansarea celui mai mare număr de sclavii în toată România.

 

Clasa politică nu face politică pentru politică şi face politică pentru cea mai mare adunătură de partide private şi care sunt slugile politice şi financiare, ale sclavilor de pe planeta aceasta. Această adunătură de partide private de 2 lei, bucata, nu este de loc modernizată, privind economia democratică, precum  nu are viziune în dezvoltarea politicilor sociale şi economice, deoarece au numai programe politice, pentru criza socială şi criza financiară.

 

Politica de la ciolane de lux, sub guvernării Ponta cu PSD, care fuge de guvernare şi vrea numai multă politică şi zero economie, împreună cu rebuturile politice din proprii guvernării, după cum bate interesele politice de slabă calitate politică din zona europeană, şi care sunt pasivi de politică slabă, pretinde că prevede schimbări politice pentru alte milioane de romanii cu făra locuri de munca. Trebuie schimbat acest regim politic, şi modul cum se manifestă pe domeniul public din banii statului roman, şi că pretinde marea schimbare politică cu fără programe, proiecte şi viziune despre viitorul României, care are nevoie de peste 4 milioane de noi locuri de munca şi peste 1 milion de proiecte în infrastructura economic de la zero.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro