HAI LA VOT ÎN NUMĂR MARE

Românii cu drept de vot, dacă nu se duc la vot pe data de 25 mai 2014, la alegerile europene sunt împotriva lor, deoarece aduce cele mai mari deservicii pentru ţara lor mamă şi tată, care nu se relansează prin modernizarea partidelor politice din partea alegerilor europene, din cadrul Uniunii Europene acum.

România va fi cea mai puternică ţară în faţa marilor puteri ale lumii, din toate punctele de vedere şi economice, astfel încât alegerile europene programate în data de 25 mai 2014, ar aduce mai mulţi bani europenei, prin milioane de românii cu drept de vot, care confirmă că noile alegeri europene din toată ţara sunt pătrunse în fiecare casă de pe teritoriul Uniunii Europene.

 

Românii cu drept de vot, vor avea mai multe locuri de muncă de înaltă calitate şi sigure, din partea lor, dacă vor veni să fie împotriva coruptiei şi sărăciei moderne, iar cele mai mari probleme de ordine economice se pot rezolva prin participarea lor la alegerilor europene, prin votând produsele politice de înaltă calitate şi care au un cadrul legislativ europene, prin dezvoltarea investiţiilor româneşti care să aducă locuri de muncă şi care întăresc industriile din ţară.

 

 

Alternative politice de înaltă calitate şi pline de viziune politică sunt din partea partidelor politice care nu sunt mici după voturi, deoarece românii cu drept de vot, vor veni la urne la vot, după puterea lor politică şi confirmând că sunt cu trup şi cu suflet pentru România.

 

Schimbările politice sunt programate după alegerile europene, astfel însă România să prevadă în viitor, mai mulţi bani europeni pentru dezvoltarea agriculturii moderne, pentru dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii economice din toată ţară, de care are nevoie acum de produse politice care să lucreze la interesele României, în următorii cinci ani, pentru toţi românii.

 

România a ajuns cea mai săracă ţară din Uniunea Europeană şi aproape cea mai coruptă din toate punctele de vedere politice, din cauza că românii cu drept de vot, care nu vin în continuare la urne la vot, să voteze împotriva corupţiei şi sărăciei care au adus cele mai mari deservicii României la nivel mondial în continuare.

 

În viitorul politic european al României, românii trebuie să fie cu voce puternică în clubul Uniunii Europene, şi care să prevadă reducerea abuzurilor politice şi economice din partea politicienilor europeni care sunt împotriva României, deoarece este cea mai bogată ţară din Uniunea Europeană şi interesele românilor, vor fi şi mai mari, prin deratizarea clasei politice în anul politic 2014.

 

ZairulViitor.o

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro