GUVERNUL TREBUIE SA PROTEJEZE ECONOMIA ROMANIEI

Guvernul PNL nu trebuie sa închidă toate magazinele și farmacii și sa nu lase angajații acasăși sa nu ii plătească . ANGAJATORII trebuie sa ceara ajutor și afaceri guvernamentale și sa protejeze drepturile și angajatorilor pe piața muncii. GUVERNARE zero se pare ca are acum România și milioane de romani rămâne sunt cu fără locuri de munca dacă guvernul nu exista și planificarea sociala.

Bucureșțiul are economie de piața și locuri de munca și nu exista imaginii din anul 2020 sa fie goale în zilele de acum. De doua săpămâni aproape, Guvernul PNL trece tara prin criza economica și criza sanitara. Guvernului PNL trebuie sa ia imediat măsuri serioase speciale în contextul extinderii crizei economice și milioane de romani care sunt cu fără locurile de munca și zero sursa de venituri. Campanie electorala și alegerile locale și candidații , au luat o noua decizie politica cu povestea asta corona virusului . Mii de comuniați locale au nevoie de salvarea mediului de afaceri, domenii tehnologice și comerciale și cresterea industriei romaneșți pe producție interna. Unii Romanii sunt se parte cu fără venituri și Guvernului PNL trebuie sa adopte un pachet de măsuri asupra preveniri crizelor sociale și economice pe termen lung .

România nu are asa de mari probleme cu extinderea virusul, și ar trebui regandita  filozofia economica și salvarea mediului economic romanesc. Cresterea si masuri ferme, pentru unele firme mici și IMM-uri serioase, sunt necesare astfel incat care nu ii obliga pe angajatorii sa își pună demisa pe masa.

Ultimele măsuri de cresterea economic a fost catastrofale nu pentru ca nu avem partidele  politice sa guverneze, care încă mai sunt încă bine la unele conflicte și lupte politice de interesele și comprimatele meschine. Liderii politici pentru liderii de guvernarea și guvernarea sociala și guvernul sa guverneze pentru casa Românească sa meargăîn terne sa facă ceva. Președintele tarii ar trebuie sa nu facă politica de partidele politice periculoase și sa aibă o agenda publica personalizata și sa creez un Guvern al nevoile reale ale romanilor.

Cum arata Romania, cu un guvern cu puteri depline și care în procentul actual, membrii Parlamentului sa ia măsuri serioase economice și proteicție sociale și cresterea financiara în sistemul de sănătate publică, astfel încat sa fie banii pentru construirea de spitalele moderne și renovarea clavirele vechi și pline de mucegai și lipsa de paturi pentru persoanele care se afla în carantina . Nu avem politicienii și monstre politice care sunt artificiali și care nu au curajul sa lupte pentru binele tuturor romanilor. Marii bărbați de la PNL, au devenit femeile sexului crize economice și care contribuie în plina pandemie la plin măsuri de noi austeritate și nu oferă proteicție serioasa pentru combaterea sclaviei comerciale și alte abuzuri grave repetate în forma calificata.

Practica , oamenii din conducerea PNL nu au decât altceva sa aibă puteri în plina criza și care își fac de cap și se uita la sondajele de opiniei și la organizarea alegerile locale, în loc sa vina în Parlament cu un pachet de măsuri serioase economice și salvarea mediului și afacerile guvernamentale și locurile de munca din sectorul public și privat.

Guvernului PNL, deci nu au luat nici o măsura care sa fie permis păstrarea locurilor de munca, sunt grele probleme economice acum care actuala criza economica merge mai departe. Klaus Johannis se lauda cu Guvernului de integritate personală la care încă nu ii cere și nu ii place deloc sa guverneze tara , iar criza economica devine un antenat la sigurață și ordinii publice. Criza economica devine și mai mare pericol și căderea numarului mare de noi oferte de munca și grave abuzuri împotriva romanilor din partea angajatorilor.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro