GUVERNUL SI PARTIDELE DE LA GUVERNAREA LOR SUNT MAI PROASTE DE CAT TOATE LEGILE DIN PARLAMENT

 

Guvernul de azi care este total inacceptabil sa mai guverneze o tara cu milioane de probleme , confirma ca este tot mai slab si prost din toate partidele europene, fiind 200 de partide, astfel incat se confirma ca este Guvernarea si partidele care se bazeaza la putere sunt la lupta cu  realitatea politica si mai ales proasta guvernare arata ca sunt mai proaste calificate de cat toate legile din Parlament. Un raport al ONU despre Guvernare sub protestele de strada arata ca Proiectul de guvernare al socialistilor in pungi de zi de reconfirma ca ei sunt creatorii protestelor de starda din Romania, si ca Programul de guvernare nu este altul de cat al Protestelor de starda. Guvernarea penalilor si criminalilor de proteste violente si al incalcarii drepturilor omului sunt in motiv de pericol public la adresa conducerii tarii si se caracterizeaza prin marionete de tot felul la lovituri de stat.

Rolul Guvernului PSD si ALDE era din partea programului de guvernare sa guverneze si sa nu opereze la calculator tot felul de programe de guvernare expirate. Cei mai puternici criminali din viata politica si oameni de afaceri care conduc Romania este inacceptabil si intolerabil sa fie la conducerea unei tarii cu peste milioane de romani cu zero venituri. Partidul Social Democratic din Romania nu are pentru programul lor de guvernare, cadrele politice serioase, distorsionare si discreditarea imaginii  a tarii este pentru multa violenta gratis si care asa se manifesta prin voluntariat ale institutiilor de forta.

Intr-o replica in adunarea Parlamentara al ONU peste 180 de state au luat pozitie de asumare a intregului proces de recunoasterea drepturilor omului, si ca in Romania sa instalat o guvernare care lupta cot la cot cu fortele de ordine asupra drepturilor omului, civile, libertate, egalitate si dreptul la adunari pasnice. Se discuta despre lipsa tot mai unificata a partidelor de coalitiei PSD=-ALDE de a submina toate drepturile si dea face Justitiei selectiva si pentru a guverna tot mai prost si pentru a face loc altor guverne politice de sub 10 la suta, sa guverneze si mai rau, la comoditatea guvernamentala si pentru a veni alt guvern din sub umbrela PSD-ului.

Pentru ca exista alternativa politica, reactia violenta a partidelor politice sunt sub fum de lupte de lovituri de stat este pentru a tolera violenta domestica ca sa fie motivata din punctul de vedere si care se joace pe fundalul ce se lupte o lovitura de stat calificata. PSD cu partenerii sai de la guvernare au reusit sa organizeze o noua mineriada si care treptat statul  prin organele de forta a zugrafit violenta domestica asupra milioane de romani. Statul de drept a devenit o lovitura de stat si orchestra de papusele penale si care au si slabit foarte bine sistemul judiciar din Romania.
Un comunicate de presa se face referire inclusiv la unele condamnarile primite de seful penalilor, care una este loiala partidului, si alta se astepta fraudarea alegrilor europene, pentru alte multe si noi fapte de coruptiei. In ultimele evenimente politice, atacurile liderii politici de ultima zi, despre lipsa de apararea drepturilor omului in sistemul judiciar vizeaza prevenirea infractorilor si colectarea evaziunii fiscale asupra oamenii de afaceri. Politicienii romani nu sunt politicienii si sunt criminalii cu multe dosare penale pentru fapte grave de afaceri de coruptiei prin lipsa de respectarea drepturilor omului in sistemul judiciar, astfel incat sa ajuns la procesele sa fie lipsite de drepturi si libertati cetatenesti. In viziunea unui partid de guvernare vede mai multa manipulare ca obiectiv si rolul Guvernului PSD este esecul Programului de guvernare din sub umbrela PSD, tot mai putred de bogat si bogatiei asupra liderii politici, care tace cu privire la lipsa de guvernare locala si centrala. Valorile europene au girat ca se manifesta la parada protestelor domestice tot mai periculoase pe domeniul public.

 

www.ziarulviitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor