GUVERNUL PSD SI ALEDE ESTE IN ANUL 2017 IMPOTRIVA MILIOANE PLINE DE ROMANI

Dupa rectificarea bugetului de stat in 2017, toate sunt  negative, expresia Programului de Guvernare cu numai promisiuni electorale, majoritatea parlamentara este in pas de in pas de faliment politic, deoarece are un somaj in randul tinerilor de peste 2 cifre mari, si mai ales are o crestere economica de sub politica de guvernarea. Guvernatii au lansat un program de guvernare , doar pentru majorarea salariilor parlamentarilor cu 3 mii de euro, bucata, si din banii din zona investitii in cadrul Statului Roman.

Este o lipsa de viziune economica si politica, care arata ca Guvernul PSD 2, fuge de guvernare , tot timpul. Se plange tot timpul la mass-media, ca Guvernul PSD nu are banii pentru a duce Programul de guvernare asa cum trebuia sa fie in grafic. Nu doar Romania si nu doar in politica este lipsa mare de forta de munca noua , dar acest Guvern nu are ce cauta in procesele executive ale guvernele locale. Nu a facut de loc Guvernul Tudose, proiecte serioase pentru a merge spre zona de drumuri grele si modernizarea cailor ferate, intcutat se vrea reducerea cresterii economice de tara, la sub cele mai mari crize financiare si fiscale.

 

Dupa ce, Romania are nevoie mare politicienii de incredere care sa-si vada de Programul de guvernare si sa rezolve milioane de probleme economice de pese 20 de milione bucata, in peste 300 de ani, atunci cand isi asuma pe buna dreptate ca au teme de facut.

Imaginea economica din anul 2017, este plina de numai promisiuni electorale tot mai ieftine, dupa expresia Guvernului PSD , dar la vorbe goale si nimic calitativ si cantitativ. In realitate, statul roman a devenit o afacere de familie politica sub ordinea politicienilor cu dosare uz penale in afacerile cu contactele publice. PSD au redus si ajutoarele sociale , dupa ce nu mai are de loc forta de munca apta de munca. Au facut o retificare bugetara nu fie impotriva rele tratamente si care sunt amendate de organele financiare si ale Parlamentului European.

Guvernul PSD nu ii place de loc munca si sa isi caute de munca in orice domeniul public, astfel incat nu are de loc proiecte pentru modernizarea infrastructurii de drumuri economice, mediul, sanatatea publica, educatia, deoarece calitatea omului de rand sa fie sun media Uniunii Europene, adica cu milioane de romani tot mai saraci de la zi la zi.

Jucatorii penalii cu cu carnete la afacerile de coruptie in forma continua si calificata, au aruncat in aer economica tarii, adica un facut mutari de la investitii si-au umplut buzunarele pentru a servi clientela exclusiva de partide personale. Au taiat peste 500 de miliarde de euro, din marile proiecte europene, si au guvernat pentru tot anul impotriva investitii publice si private, astfel sa fie zero infrastructura de orice moderna.

 

Sunt tot mai multe drumuri proaste si expresia toatala a Guvernului de la guvernarea tuturor intereselor persoanelor cu cadrele politice expirate si lipsite credibilitate si viziune macroeconomice. Statul Romanesc, nu asigura dezvoltarea rurala si urbana  sunt ancorate sub lupa penalilor in secolul 19.

 

Deoarece este o realitate oferita de partidele politice de la arcul guvernamentala sa nu guverneze sa plece mai repede de la guvernare acum.Conducerea tarii are parte de numai partide politice expirate si cu Programe de guvernare tot mai pline de promisiuni electorale, care sa fie ancorate in cresterea sclavii pe piata muncii, economica si domeniul public de guvernare. Creatorii de noi locuri de munca in piata economica si muncii, nu sunt pentru ca Guvernul PSD plus CLIENTELA personala se manifesta tot timpul impotriva investitiilor de orice natura.

ZiarulViiitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !