GUVERNUL PSD SI ALDE SUNT IN FALIMENT POLITIC

Cel mai mare faliment politic se afla acum sub Guvernarea PSD-ALDE,de la alegerile parlamentare 2016, cu peste 40 la suta, a ajuns sa mai fie creditate de sub 2 milioane de voturi. Guvernul ii place sa guverneze cu cele mai multe proteste de strada si mai ales au fost peste 10 milioane de romani in strada si in marile orase ale tarii sa ceara demisia Guvernului PSD-ALDE, in numai patru ani de guvernare. Marele partid PSD este acum un partid care are mari probleme politice si se manifesta ca un partid totalitar, de ce, pentru ca este tot mai mult impotriva modernizarii partidului de jos in sus.

 

Alternativa , nu avem in Guvernul se manifesta asupra milioane de romani care au plecat la munca din tara asta, de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana si mai ales si din cauza lipsa joburilor bine platite si sigure. Guvernul PSD-ALDE nu vrea sa se genereze din punctul de vedere politic, fiind un partid totalitar si care este slab condus si nu mai are de loc o conducere politica serioasa.

La PSD, masina politica presupune un fir politic nou si care are demnitate si respecta fata de  drepturilor omului. Criminalii si care sunt sub conducerea penalilor de lux, fac pe partea opusa, un alta contrusctie politica in special, paralel cu Statul Paralele. Cel mai mare partid politic a fost pichetat de foarte multe proteste si care acest partid politic si azi la guvernare nu merge in rand cu partidele politice democratice din Uniunea Europeana, deoarece se vinde  a fi un partid totalitar si tirania domniei in fata legii in stat confirma numarul mare de abuzuri grave si comise in potriva popoaltiei, deoarece  facute de cavalerii si penalii la conducerea partidului de guvernare.. PSD este un partid impotriva prostelor democratice in special al diasporei. Pe o scara politica cu zero alternativa politica de mai bine 20 de ani, PSD a fost un partid al altor interese proprii si nici cumva pentru interesele celor care iau votat si avea tot dreptul sa voteze si sa protesteze impotriva abuzurilor si cate fapte penale la nivelul deciziilor politice administrative locale si administrative centrala. Psd nu este ALDE si UDMR care inca mai sunt partide profitoare si lipsite de viziunea liderilor politici, pentru PSD partidul scuturat de multe evenimente politice din partea liderii politici de la alte partide politice acum a ajuns un partid sa fie in cel mai mare faliment politic.

Intrucat  PNL  pare sa fie mai de moda noua in viata politica si care mai are probleme cu lipsa de cadre politice la anumite programe politice in cadrul PNL, de ce pentru ca nu a dezvoltat un Program de tara si proiecte veritabile pentru alegerile viitoare.PNL nu este de loc singur partid  in Parlament mai are si alte partide politice, dar unitatea dreptei politice se construieste in jurul unor ideii si proiecte serioase de tara. USL un partid politic nou si din ce mai bine pregatit de luptele politice si care ar putea avea sanse mari in viata politica sa faca schimbe importante impotriva  Guvernul PSD, asa cum lucreaza PSD impotriva proprii voineti politice si care promisiunile electorale a ajuns sa fie minciuni si pline de politicieni penali pe functii publice si care nu respecta de loc contactul social si modernizarea cresteri economice si consolidarea sectorului privat.
Totodata, PSD ar putea fi considerat de liderii europeni un partid invechit si care lupta impotriva valorilor democratice si europenizarea romaniei la unele proiecte democrtaice. PSD a ajuns dupa declaratiile politice ca fiind un partid politic izolat de alte partide democratice. Daca nu vine cu o astfel de oferta, PSD de azi, va avea soarta PRM sa fie scos din registrul partidelor politice, cu toate cresterilele de salarii si pensii de 2 la suta. 

Cu foarte multe probleme severe a guvernat acest partid si care in varianta acestui partid care ii place sa agreeaza acesta lupta impotriva drepturilor omului si dreptul dea protestat pe domeniul public este sa provoace ruperea partidului in mai multe tabere politice si sa o ia pe o cale politic pe care a guvernat de mai bine 2 ani. Sunt jocuri politice in jurul PSD-ului dar acest tip de factura politica expirata care a guvernat tara cu numai mineriade si lupte grele impotriva populatiei, a ajuns ca PSD sa achite prezenta factura politica in expresia liderilor de vrajitoare ale PSD-ului, care duce lupte severe in vederea distrugerii partidului foarte bine, pentru ca nu au fost puse si pusi pe listele alegerilor parlamentare . ALDE si UDMR ar face bine sa creeze alt Guvern care sa guverneze dupa alte principii si sa nu mai permita criminalii sa isi bata joc de lipsa democratiei dupa ce realtia lor politica cu milioane de voturi se afla la cel mai mic nivel .

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !