GUVERNUL PSD, O DUCE PREA BINE SI DĂ IN OAMENII

 

Alte noi abuzuri de putere la adresa românilor din partea partidelor private, precum PSD şi alte partide de 1 la sută, la alegerile prezidentiale din 2 şi 16 noiembrie 2014, care au transferat puterea politică negativă asupra instituţilor de stat, să facă rău pentru românii care nu au locuri de muncă şi să nu protestează în stradă la adresa măsurile guvernului care prevede reducerea locurilor de muncă, la persoanele cu fără nicio posibilitate de angajare.

 

România nu mai are nevoie de mult timp, de un Guvern al partidelor private şi plin de clientelă de partid, care să aducă la guvernare prin numai măsuri antipopulare, şi are nevoie de un guvern al oamenilor şi nu al vânzătorii şi trădătorii de tara, care prevede numai muncă ieftină pentru milioane de românii cu drept de vot din toată România. Guvernul PSD, se manifestă tot mai mult împotriva românilor dovedind proasta guvernarea care este tot mai mare şi pe termen lung.

 

Structurile mafiote din jurul Guvernul penalilor de la PSD, prevede o adunătură de partide private la guvernare, precum regimul PSD, care sunt ceva comune cu clientela proprie de partide de slabă factura politică, prin lipsa mare de programe de economică şi socială, pentru aducerea de locuri de munca mai bune şi că românii să nu mai plece în număr mare din tara pentru un loc de muncă. Partidele de slabă calitate de guvernare, crede că poate scăpa orice ca să fie la la puterea ciolanelor de lux.

 

 

Politica de putere şi guvernare comună, este cea mai slabă politică dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene şi împotriva României foarte mult, din toate punctele de vedere al calitatii guvernamentale şi că actuala majoritate parlamentară, care este producătoare de numai cadre politice care sunt cu dosare penale pentru coruptie la toate formele de guvernare, confirmă că cadrele politice fie din guvern sau din parlamentul penalilor , sunt la guvernare să creeze numai noi forme de politică negative, care se vede foarte bine în economica slabă ale românilor.

 

Puterea politică de la ciolane de lux, fac presiuni asupra instituţiilor de stat, să nu fie independente din punctul de vedere al gândirii, şi nu prevede modernizarea statului de drept, şi sunt la comandă politică şi de asta nu se construieste nimic bun în aceasta tara, si această tara este guvernată de numai rebuturi politice şi care fac afaceri prin statul român, de miliarde de euro, pentru ca statul român, să fie tot timpul politizat de structurile politice mafiote.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???