GUVERNUL PSD NU ESTE DE LOC GATA DE GUNCTIONARE SI DE GUVERNARE BUNA

Delcaratii politice din partea liderii PNL de azi, produs politic privind protestele politice de azi si iz mult in violente de starda, a fost consumate pentru cadrea guvernului, incat Guvernul PSD, din partea PSD2, nu a venit cu o noua reorganizare politica executiva si se mentine sa avem o criza politica profunda, iresponsabila, si cu efecte asupra relatiilor internationale.

Ca cel mai bun mediator si avocat al drepturilor omului, presupun ca PROGRAMUL DE guvernare al PSD este tot mai slab de cat Partidul PSD de azi la guvernare deoarece nu vrea sa cumprinsa obligatoriu si tragerea la raspundere a tuturor celor persoane fizice care a fost agresti de catre jandarmeria Romana fiind o conducere politica acum. Axelor care nu au post axate pentu mult gaze care a fost dat in protestatrii sa vie scois din sub legea juridica. Despre evenimentele care au fost consumate foarte mult si cu efecte foarte bine azi in regimul partidelor democratice, a fost sa nu avem reorganizarea si modernizarea produnfuna a Jandarmeriei. Unele fapte ale jandarmilor a fost insultate si trase la ordin politic sub actuala conducere politica. Altfel, nu se face nimic daca nu se doreste institutii nepolitizate si simularea politica petru noi lupte politice si loviturii de stat a inceput cu anul 2018.

Cine cauta noi lovituri de stat si secretul oamenilor care nu au de loc locuri de munca si o crestere a nivelului de trai dupa ce milioane de romani isi geases inc centru de munca,  in a munci, pentru cine face bine. Prima lovitura de stat si cu efecte politice pentru mineriada penalilor a fost protectie impotirva baronilor care sunt inca la guvernare si inca nu avem un nou guvern. Prima carte de vizita politizata este ca Jandarmeria Romana se afla intr-un nou scandal politic si dezastrul si lipsa de guvernare se aplica in ograda celor care sunt fortele de ordine. In crestere politica nu avem si inca nu avem o clasa politica sa fie la curent cu ceea ce sa intamplat cu protestele din ultimele anii de zile.
www.ziarulviitor.ro
https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor