GUVERNUL PSD NU A PREZENTAT CABINETULUI 2018 CE A FACUT LA GUVERNARE DUPA PROGRAMUL DE GUVERNARE

 

Bucuresti, Guvernul PSD din alegerile parlamentare de 40 la suta, plus ALDE de 4 ;a suta, nu a prezentat de loc masurile si schimbarea si modernizarea Programului de guvernare 2020 la cabinet in fata valul mare de proteste sociale si economice. Lipsa de pace, securitate si subminare protectie sociala la 2023 a fost actualizat. Acum avem un Guvern care este tot mai slab si care nu stie ce sa faca si mai ales unde sunt milioane de probleme , despre contruirea pensiilor sociale despre constructia de infrastructura de zero autostrazi, poduri si caii ferate, astfel contruirea mecanismului de cooperare cu investitrii .in segmentele economice ale taxe si impozite, mai mici , nu exista un venit

In ultima perioada, economia libera in Romania nu exista nu poate servi masa clasa pentru a servi nevoilor statului, statul roman, nu are banii pentru construirea de proiecte natioanele si proiecte regionale sustenabile. Alegerile parlamentare a fost pentru organizarea de cele mai multe proteste civice, pentru ca nu exista cu adevarat un program de guvernare sa guverneze. Iar securitatea sociala, a fost pierduta, o lovitura puternica a dat statul roman prin cele mai grave derapaje politice si lipsa de alternativa politica impotriva majoritatii parlamentare care au si guvernul lor si care se dovedest ca este tot mai incalificat sa la locul de munca.

Cele mai mici cresterii economice au fost programate sa fie in viata economica si sectorul de poveri fiscale in fata celor mai mari si inalte crize sociale pe ntru milioane de persoane . Guvernul PSD/ALDE nu poate si nu are un companii de stat sa sustina si sa asigure continuarea cresterii economice si modernizarea nivelului de trai. Combaterea coruptiei si saraciei severa, in continuare nu este un program de guvernare pentru guvernatii si care de asemenea, nu au capacitatea si sugestii sa supravegheze oamenii care sunt abzati si nu au de loc nicio sursa de venit si puterea natonala a statului a fost imputernicita catre corporatei, pentru ca si statul e si Regimul Democratic? PSD ? este stat in stat si cu gandire de corporatie si gradual a crescut cum  sa ii exploateze pe milioane de romani la cele mai mici venituri, prin cresterea inflatiei si mai ales reducerea in fiecare zi de zi a sute de miliarde de euro.

www.ziarulviitr.ro
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !