GUVERNUL CEL MAI NOU ESTE TOT MAI VECHI

 

Guvernul PSD cu guvernarea lor este de la zi la zi tot mai mult impotriva Romaniei, nu vrea de loc ca acest partid de guvernamant sa vina cu un guvern seris si politic, astfel sa fie capabil sa guverneze pentru cele trei milioane de voturi expres din alegerilor fundamentale . Guvernarea tuturor penalilor a Drepturilor politicienilor penalii la putere si Drepturilor infactorilor pentru afacerile cu contractele statului Roman, vrea in continuare sa colaboreze doar cu elitele penale si sa faca jocurile clienteli politice personala.

Dupa ce programul de guvernare al Guvernului PSD 1, a fost exilat in Africa de Nord, ne bucuram sa vedem cum un nou program de guvernare sub guvernul PSD 2, este plin de promisiuni electorale si care prevederile de la cresterea tuturor salariilor bugetarilor si investitiilor statului Roman, sunt puse sub semnul ??? ca trebui sa aducem un nou Guvern mai cu talent la jocurile politice periculoase.

Comunitatea penalilor de la majoritatea parlamentara care asigura bunastarea penalilor sa fie numar mare la guvernarea lor personala, au protestat impotriva Statului de drept si incalarii drepturilor omului, astfel incat noile Legilor Justitiei sa prevada multa discriminare si tratament egal pentru schimbarea legilor sistemului de organizarii sistemului judiciar din Romania dupa protectia politicienilor penali cu dosare penale pe rol pentru urmarii penale si afacerile de coruptiei cu statul de drept.

Ceea ce aduce si de ce trebuie sa fie schimbat Guvernul acesta cu unul serios si care Romania are nevoie de un guvern care sa fie la drepturile omului si la implementarea statului de drept si ale drepturilor omului. Programul de guvernare al PSD-ului nu mai este un proiect de guvernare care sa stea in picioare, deoarece nu ofera de loc dezvoltarea sociala si crearea cadrului legislativ privind combaterii muncii la negru si cele  mai multe milioane de locuri de munca cu venituri foarte mici pe piata muncii din Romania pentru anul 2018.

Tratamentul egal in ceea ce ar fi echitate, dreptate si libertatea economica prin taxe si impozite mai mici pentru crearea de companii la made in Romania nu se ridica de loc pentru guvernatii si parlamentarii nostri, care gireaza in continuare cu cea mai slaba oferta politica din sistemul politic romanesc. Este de vazut cum circul politic e tot mai viral pe internet, si politizarea unor institutii fundamentale au fost puse la zid de catre slugile politice penale si scuriste si nu lasa Politia Roman sa isi faca drepturile si libertatiilor oamenilor si respectarea ordinii publice , adica vor ca slugile penale sa afecteze pur si efectiv acesta structura care nu este privatizata si nefrancizata de securitatea partidelor politice penale si azi sunt ele la  guvernarea afacerilor de penalii si zero autostrazi, spitale regionale si milioane de noi locuri de munca.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “GUVERNUL CEL MAI NOU ESTE TOT MAI VECHI”

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!