GUVERNUL PSD DA DOVADA MAJORA DE LIPSA DE VIZIUNE DE GUVERNARE

Peste tot in viata politica interna, se minte si nu se face nimic ce are cu adevarat si libertatea drepturilor omului,avem multe partide penale, sistemele lor politice si care afecteaza stabilitatea politica si bunul mers in dezvoltare economica si de dezvoltare resurselor umane. Acum politica in actuala alianta politica de la guvernare, compusa de numai partide penale pentru penalii, nu ofera de loc ajutor umanitar si mai mult fura miliarde de euro din partea Statului Roman. In pofida tuturor comportamentelor politice expirate si ruginite de pe scena politica de a guvernare, arata ca milioane de  cetatenii au cele mai mici venituri si se merge pe iedea taierii veniturilor , la cei care nu au carnet de partid. Aceasta tara are nevoie de un guvern care sa faca guvernare, nu sa stea in fiecare zi la televizor sa spuna ca guverneaza.  Lotul prea mare de produse politice expirate si de marca propriei adica coalitia de guvernare, au declarat, ca au un program de guvernare,care nu ar ce trebuie sa vorbeasca despre problemele reale si care Programul de guvernare este doar o arama politica dupa voturi.Guvernul PSD, spune clar ca nu vrea sa faca ceva la guvernare, dar vrea miliarde de euro din taxele si impozitele celor cu zero venituri.

Criza politica de azi, s-au afirmat ca nu au partidele politice resurse umane de buna calitate sa fie la guvernare, si vor sa guverneze pe Guvernul al Romnaiei???? pentru alte noi crize politice , sociale si cu milioane de noi romani sa lucreze in fara tarii.  S-au constituit partide politice noi pentru alegerile din anul 2016, in Romania, dar nu sunt de loc suficiente, pentru a radia din registul partidelor politice, pentru partide penalii, care au vandut toate resursele minerale, si alte resurse de petrol si padurile noastre, la straine si nu  în mod democratic, care au adoptat statute şi programe formal corecte, s-au adoptat legi de finanţare a partidelor formal transparente, s-au ţinut alegeri libere, formal corect organizate, s-au format guverne etc.

Dar programele acestor partide nu se deosebeau foarte mult între ele,deoarece nu ofera nimic,  iar noua clasă politică nu putea să provină decât din societăţi a căror mentalitate şi ideologie au rămas multă vreme marcate de ideologia şi experienţa de viaţă comunistă. Printre aceste „rămăşiţe ideologice” aş enumera lipsa principială de încredere în sistemul partinic reprezentativ, preferinţa pentru forme de democraţie directă, un cult al „liderului”, resurgenţa naţionalismului, corupţia în procesul constituirii noii clase politice, suspiciunea şi invidia ca fenomene sociale. Drept urmare a lipsei de convingeri ferme şi programe politice stabile, sistemele partinice din fostele ţări comuniste se caracterizează printr-o volatilitate extremă. Guvernele sunt deseori instabile, ceea ce duce la o lipsă de continuitate şi predictibilitate a politicii interne şi externe a multora din aceste ţări.

Programul de guvernare din partea PSD, nu vorbeste despre reforma in piata muncii. Care trebuie facut, deoarece avem crize sociale tot timpul. Guvernul PSD, nu a aprobat reformele care erau cumprinse in programul de guvernare, Nu se vede dezvoltarea infrastructura de drumuri, nu se vede de loc investitii de capital strain si privat, si mai grav au o gaura lipsa de miliarde de euro, in unele domenii pricipale care se vede in gura anului in curs, adica nu a fi de loc crestere economica sa motiveze dezvoltare de noi oferte de munca in bine platite si la timp.  Programul de guvernare, adica prime de masurile sociale la cetatenii care sunt cu zero venituri si care au studii superioare. Somerii intelectual sunt la peste 5 milioane de persoane in Romania. Nu avem un program de cooperare economica care sa fie unul de echilibur bugertar si de sustinere al eletelor intelectuale in Romania. este cel mai mai in Romania, nu prevede ca acesta zona sa fei masuri de combatere si stimularea somajului la negru, unde de astfel in anul 2016, au mai plecat inca 7 milioane de romani la munca in tarile avansate si democratice si care ofera oferte de locui de munca pentru toata lumea. Prin lipsa de calitate politica si de guvernare si lipsa de dezvoltarea tarii, este din cauza exclusiv al regimului PSD.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “GUVERNUL PSD DA DOVADA MAJORA DE LIPSA DE VIZIUNE DE GUVERNARE”

  1. ZiarulViitor spune:

    Dar programele acestor partide nu se deosebeau foarte mult între ele,deoarece nu ofera nimic, iar noua clasă politică nu putea să provină decât din societăţi

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !