GUVERNUL PSD 3 NU VA FI VOTAT DIN NOU

 

PSD nu poate progresa la guvernare cu miniștri corupți sau suspectați de corupție. Orice eventuală bună intenție va fi anulată de scandaluri, suspiciuni și lipsă de încredere pe plan național și internațional.

Liviu Dragnea trebuie să înțeleagă că un cabinet de miniștri nu este pe persoana fizică, ca nu poate decide el singur asupra agendei guvernamentale, priorităților și a circuitului actelor în instituții.Guvernul PSD nu va fi votat din nou de catre majoritatea parlamentarilor din Parlament. O noua lista de penalii vin din nou la guvernare sa genereze afacerile de coruptiei cu proiectele publice ale statului Roman. Statul de drept in Romania este pus la zid de o majoritate parlamentara obedienta si infecta, care se cred ca sunt mai pres interesele reale ale poporului de drept.

Tot ce au reușit să realizeze până în acest moment arată cam așa: prețurile au explodat, nivelul de trai a scăzut, economia este contaminată de lipsa de predictibiliate a PSD-ALDE, au crescut împrumuturile externe. PSD-ALDE au adus trei crize guvernamentale majore în mai puțin de un an de zile și au scos sute de mii de oameni în stradă.

Solicit, în ultimul ceas, președintelui PSD Liviu Dragnea să nu amaneteze viitorul României cu un Guvern ”incompetent, corupt sau coruptibil”! În consecință:

1. Cioclul Justitiei, Tudorel Toader, NU trebuie să se mai regăsească în noul Guvern.
2. PSD trebuie să ofere garanții că la baza noului Program de Guvernare vor sta măsuri de remediere pentru domenii cheie în care problemele se adâncesc din cauza incompetenței celorlalte guverne PSD. Am în vedere mai ales domeniile educației, sănătății și infrastructurii.
3. Noul cabinet trebuie să propună o soluție transparentă pentru rezolvarea problemelor financiare ale autorităților publice locale care din cauza legii salarizării prost facute au rămas fără bani de investiții.
4. Noul ministru de Finanțe trebuie să dea asigurări că vor crește în mod real salariile profesorilor, medicilor și pensiile, pentru categorii de oameni care au fost în mod sistematic manipulate și mințite.

Românii vor un Guvern puternic, autonom, independent de grupurile infracționale și cu viziune pentru țară! In ceea ce preveste programul de guvernare care nu adopta kilometri de autostarzi, drumuri europene si expres, sunt de fapt politica macro-economica a Executivului, un Guvern care are prea multa putere si isi bate joc de propria lor majoritate parlamentara. Directivele si masurile guvernamentale sint pentru lansarea si promovarea ciclului politic astfel incat partidele de la guvernare nu comunica de loc la comunicare directa sau indirecta in vederea de a depune efort politic sustenabil sa nu mai creda nimeni ca Romania nu are Guvern si nu este guvernata de nimeni si in anul 2018.

 

Wwww.ziarulVitiitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !