GUVERNUL PNL, UN GUVERN CARE NU ESTE PE PLACUL ROMANILIOR

PNL nu a luat decizii geniale pentru România. Partidelor de la guvernarea proprie și care nu este un guvern pentru liniștea poporului roman, nu vrea sa plătească salariile și pensiile mărite în conformitate cu inflația. Guvernele politice ale PNL pleca de la guvernarea tarii și poporului tău nu mai vrea alt guvern de factura stalinista. Pe care îl guvernează la creșterea poverilor fiscale și care nu a luat miliarde de euro de la bugetului de stat pentru macro investițiile noastre.

Căci când a venit Guvernul politic al PNL și actorii PMP-USR , prea râu ii merge economiei și protecția sociala nu exista deloc in Romania. Guvernul Orban, nu ii place sa munceasca si sa vina din nou la  guvernarea măsurile bunii guvernării liberale și duce lupte grele cu ideologia liberala. Intrând din nou PNL la guvernare în ziua de ruperi statului de drept și drepturile omului în zona neagra cea către ei nu vor sa guverneze și fac cadouri de miliarde de euro de bugetului de stat în favoare unor clintii de casei lor.

Domnule Cîțu, mai usor cu pianul pe scări!

Procesul prin care România a stopat pretentiile de 2,4 miliarde euro ale fraților Micula a fost demarat in 2014 de guvernul PSD, iar cel prin care domnul Cîțu a plătit acelorași frați 900 de milioane de lei, in decembrie anul trecut, fără a epuiza toate căile de contestare, mărind astfel artificial deficitul bugetar, a fost demarat de guvernul PNL in 2007!Acum, Romania nu are guvern si are nevoie de un Guvern de oameni de stat si nu carpe politice. Carele lovituri politice vor duce ei iar lupte grele impotriva tarii noastre deoarece sunt liderii politici ai pnl mari oameni de afaceri, si care isi permit sa faca la greu afacerile cu contracte publice cu bugetului de sat al Statului Roman.

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro