GUVERNUL PNL NU VREA CRESTEREA SALARIULUI MINIM PE ECONOMIE

Avem un Guvern tot mai prost la guvernare si Guvernul PNL ,ALDE, UDMR, USR, , nu vor sa crească de îndată salariul minim pe economie instruct face experimentele sociale si devine experimentul social ai politicienii coruptii care nu vor decat sa guverneze pentru clientela lor meschina. Experimentele sociale sunt ale PNL in dezvoltarea si promovarea sclaviei moderne dupa ce sunt milioane de romani cu drept de vot care sunt sursa buna de sclaviei moderna in forma calificata pe piata muncii-europeana si economica.

Guvernul PNL, cu toata clientela de corupții la creșterea coruptiei publice din contractele publice de guvernare si zero program public si agenda publica de guvernare sa guverneze in zona romanilor care au nevoie de social si protecției sociala si securitate.Se mai detestare ca productivitatea romanilor pe piata muncii sa devina focare de actele de coruptiei girate de o guvernare slaba si cu fara deontologie politica la guvernare . si puterea Guvernului sa fie in maniile si in cizmele tuturor penalilor cu studii superioare. Salariile milioane de romani se afla la cel mai mic nivel din istoria sociala de la lovitura de stat.

Lipsa de salarii si pensii sociale moderne decente din Romania catre milioane de romani produce mutații de cetățenii romani care isi muta viata sociala in afara Romaniei. Guvernatii PNL-silor vor munca ieftina si vor sa apare corupția publica si sclavia masiva ca regim politica alimentar si nu vor investițiile publice pentru crearea de investiții sociale de la bugetului de stat.

Facem apel la actualul Guvern al PNL, sa descopere ideea de prosperitate si coeziune sociala, astfel incat milioane de romani sa nu devina victime ale celui mai corupt si slab si plin la planuri de coruptiei prin contracte pubic. Nu cred ca trebuia sa fie toata puterea politica incrementata in putere politica la un singur partid in Romania, deoarece nu exista democrației si dictatura in tiranie politica expirata. Nu avem Guvern sa vina la guvernare la afaceri publice cu soluții echitabile si instrumente legislative prin legea dialogului social.

Romania are cea mai mica forta de munca foarte ieftina si cele mai mici venituri pe cap pe locuitor. Creșterea salariului minim pe economiei , nu este pentru Guvernul PNL, ALDE , UDMR, SI USR, si este instruct o plasa de siguranța sociala si dezvoltarea forței de munca in toata Romania. O astfel de politica din lipsa unui Program Politica de guvernare acum, care reparația unui cadrul social pe combaterii sclaviei si prostituției cu milioane de romani devine un obiect politic care insulta toate Drepturile si libertățile fundamentale ale omului. Sclavii pe planeta noastra, sunt milioane de romani care isi vand corpul si fac prostituției din cauza ca nu exista locuri de munca decente si cu plata asigurărilor sociale.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro