GUVERNUL NU VREA SĂ FACĂ LUCRURI BUNE ÎN CONTINUARE

Guvernul şi fiecare dintre membrii săi de la partidele private de 1 la sută, în continuare nu vrea să facă lucruri bune în actualul mandat, deoarece activitate guvernului este bazată pe numai campanie electorală şi zero economie, de rezolvarea milioanelor de probleme, adică de la lipsa mare de milioane de locuri de muncă şi pănă la reducerii de poverii fiscale, care nu sunt adoptată de ministrii ai Guvernului Ponta 3.

Guvernul Ponta 3, şi ceilalţi membri ai regimului politic de slabă calitate, nu a creeat niciun loc de muncă, dar mai mult au fost readiate de pe câmpul muncii, peste 1 milion de locuri de muncă, nu cum minte tot timpul guvernul la organele de presă, că a creat în jur de 100.000 de noi locuri de muncă, când programul său de guvernare, prevede indexarea poverii fiscale la cel mai mare nivel din Uniunea Europeană, fiind singurul guvern din europa, care este mâncător de taxe şi distruge toată economia.

 

 

Cel mai mic guvern în fata milioanelor de romanii cu drept de vot, la alegerile prezidentiale, fiind cu candidatul producător de coruptie şi sărăcie, nu creează locurile de muncă de care are acum nevoie România, deoarece firmele private care plătesc taxe satului roman, să nu mai plătească taxele şi impozitele la stat la timp, sau chiar facă evaziune fiscală şi satul român, să fie cu fără resurse financiare în zona învăţământului şi în zona dezvoltării infrastructurii, care nu are niciun kilometru de autostradă sub guvernul PSD-ului, de la Ponta 3.

 

 

Milioane de romanii din toată ţara, au nevoie de ajutor, adică nu au locuri de muncă şi banii de mâncare, iar guvernul se face că nu vede şi lăsă că toti tinerii romani, să plece în număr mare la muncă pe alte meleaguri străine, unde sunt locuri de muncă pentru toti europenii. Economia guvernului ponta 3, prevede multă sărăcie lucie şi multă sclaviei severă, astfel încă această tara să fie vândută la fier vechi.

 

Economia de piata este corupţia şi celălant cu furtului. Vânzători, trădători şi hoţii de tară, se perpetuează la putere, în continuare pentru zero democraţie, zero normalitate, zero economie şi ajutor social. Remarcabila fata de alte tari foste comuniste cu economie de piata mai înaltă, a noastră doar prevede corupţia cultul furtului din partea guvernului al partidelor private.

 

În această perioadă de criză economică, guvernului ponta 3, consumă toate taxele şi impozitele din sărăcia milioanelor de romanii cu drept de vot, cu campania electorală din toamnă, care nu are schimbare economică şi socială, de care are acum nevoie Rom-nia. Deci, politică guvernului este tot mai slabă şi nu este pentru o politică mare externă, având în vedere că tot Sectorul economic, are numai taxe şi par-taxele fiscale, direct din guvernarea cu fără proiecte economice, pentru atragerea fondurilor europene care sunt din porţia României.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor