GUVERNUL NU LUCREAZĂ LA NIVELUL ROMANILOR

 

 

Guvernul baronilor de la cele mai slabe partide politice de guvernare comună, şi care se află la puterile României, nu prevede în anul 2015, o viziune clară şi dorinţa de a produce rezultate de guvernare în zona modernizării economice şi de extindere a României, la cele mai înalte puteri ale noi ordini politice mondiale. Guvernul Ponta 4, prevede cea mai mare adunătură de baronii şi care sunt programele de guvernare în anul curent pentru milioane de românii.

 

Guvernul multor partide politice, de cea mai slabă calitate politică şi democratică, precum guvernarea baronilor de la clientela politică, nu are în continuare o viziune de deschidere către valorile ale poporului român, care sunt prin poporul sacru prin tradiţia instituţiilor statului român, ale Constitutiei, deoarece se preface că guvernează această tară,  şi prevede zero măsuri de relansarea economică, întrucât guvernul baronilor, să fie cel mai mare producător de corupţie şi cu multă mizerie politică, prin reducerea puterii economice şi sociale, la sub nivelul Uniunii Europene, pentru România.

 

Sub conducerea guvernului PSD, cu lipsa mare de programe economice de guvernare,  nu prevede progresul economic şi social, la nivelul tuturor românilor, aşa cum se vinde în cadrul mass-medei, deoarece guvernarea poverii fiscale, să fie sloganul de guvernare în anul 2015. Reorganizarea economică şi progresul economic, nu prevede România sub guvernul PSD, deoarece liderii politici ai celor mai multe partide private, precum guvernul personal, al partidelor private, sunt avide de putere şi au  cele mai multe partide şi pline de baronii în procesul de guvernare, care să le asigura stabilitate politică şi noi suntem marea schimbare politică în mai rău, la nivelul tuturor românilor.

 

Programul de guvernare al PSD-ului, este tot mai plin de baronii de la toate partidele politice de politică private, deoarece să fie zero investitii serioase în ridicarea modernizării infrastructurii economice de înaltă calitate. Proiectele mari de revolutie economică şi socială, care să se califice şi pe progresul economic şi social, ale tuturor claselor sociale, se află la zona de noi recesiuni ai crizelor financiare, prin aducerea ca program de guvernare, noi poverii fiscale, care reduce puterea de cumpărarea ale tuturor romanilor la cel mai mic nivel.

 

Pentru ca economia democratică să producă locuri de muncă de înaltă calitate, guvernul trebuie să se angajeze că vrea să muncească la zona mediului de afaceri, care au nevoie de măsuri economice şi de relansarea mediului de afaceri, prin adoptarea reducerii poverilor fiscale, la nivelul anului economic 2015, pe piata economică din România.

 

Guvernarea şi politică actuală, refuză să poarte negocierii cu IMM-urile, deoarece nu au cotizat la sponsorizarea campaniei electorale ale baronilor de partide private, arătând tot odată imaturitatea economică de a guverna şi de a se raporta cu adevărat la problemele românilor care provin din guvernarea şi politica actuală.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???