GUVERNUL NU ISI FACE DIN NOU TEMELE POLITICE

 

Guvernul din partea majoritatea politicienilor penali, iar nu vrea sa aiba proiecte regionale pentru Romania. O fata de 20 de milioane de romani se chinui tot mai mult din cauza ca are prea multi politicienii penali cu dosare penale si care sunt la foc continua de afacerile publice de coruptiei in sistemul judiciar si al serviciilor publice. Sub guvernarea PSD nu exista niciun proiect pentru clasa de mijloc si pentru stimularea investitiilor de orice nivel pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate. Viziunea Executivului politic nu este de loc ancorata pentru mai multa dezvoltare si crestere a clasei de mijloc din toata Romania.

 

 

Lipsa solida de proiecte de afaceri in anul 2018, din legea bunastarii sociale este avand tot mai mari probleme de dezvoltare. Milioane de romani nu mai au de loc o mica afacere de familie, care au fost desfintate in bloc in anul 2008 si in continuare cu criza bugetului de stat. Lipsa de proiecte serioase pentru sprijin financiar din partea accesarea fondurilor europene din partea guvernantilor se vede cum ca in fiecare zi de zi, miliarde de euro pierde Romania din cauza unui Guvern la made afacerilor de coruptii si politicienii slabi cu fara pregatire profesionala.

Azi, Romania dupa 100 de ani de politica moderna, nu are un proiect durabil de dezvoltarea de micro intripinderi in spatiul rural si cum ca clasei de mijloc din mediul rural este incurajata sa lucreze sau aderarea la locurilor de munca din afara Roamaniei. Domenii de activitate pe profit de industralizarii economiei de la zero si creierii de noi locuri de munca in mediul rural nu mai reprezinta o strategie nationala din partea Guvernului PSD si alte noi guverne .

Lipsa de calitate inalta politic in arena politica in Romania a redus pragul tuturor investitiilor, care  10 familii din 7 nu au de loc o activitate curenta si s-au intors la munca in Diaspora. Nu mai avem de loc 1000 de companii private care sa se ridice la dezvoltarea resurselor umane, nu au de loc un cadrul fiscal si care nu pot crea de loc noi locuri de munca.

Proiectele de drumuri si modernizarea infrastructurii economice din partea Guvernului PSD in parteneriat cu Banca Mondiala si Comisiei Europene au fost doar teme politice de propaganda electorala. Guvernul PSD din anul 2016, din finantare europeana nu a construit niciun drum de infrastructura rutiera de drumuri. Caile ferate nu reprezinta afacerile comunitare si proiecte de drumuri agricole sunt sar nu sunt pentru afacwrile de coruptiei. Modernizarea si renovarea infrastructurii agricole din fondurile europene nu au fost de loc la guvernare din partea tuturor guvernelor politice, azi, care protesteaza impotriva investitiilor de stat, cu bugetul bunastarii sociale alocat pentru investitii de orice fel de circa 2 la suta din PIB.

Bugetele locale sunt tot mai mici ca nu sunt locuri de munca si nu sunt proiecte europene si astfel de proiecte regionale de construirii de spitale regionale in toata Romania au fost multate la confinatarea din bugetele locale, adica sa nu sa faca nimic.
27 DE ANI, cu numai partide politice lipsite de calitatea politica directa, in cadrul Parlamentului, a fost impotriva dezvoltarii clasei de mijloc la sate, unde in 20 de ani, au plecat la munca in toata Diaspora, peste 10 milioane de romani si care continua in continuare sa lucreze pentru Guvernele europene care creaza noi locuri de munca si securitate sociala directa si indirecta.

Acum 6 ani, când au început să pregăti Reforma Politicii Agricole Comune, au vandut milioane de romani la sclaviei severa. Ceea se se intampla cu statele romanesti si care sunt tot mai goale si nu exista de loc reforme politice in administratiei locale in Romania, care se bazeaza pe plecarea milioane de romani la munca in Diaspora, va deveni un pericol de sigurnata nationala si de scaderea populatiei pe termen mediu, astfel incat se va oferi educatiei gratuita din partea Statului Roman, doar pentru copii cei bogati.

 

Ceea ce nu se face de loc acum si se manifesta numai pentru Reforma Politicii Agricole Comune şi pe ceea ce a fost gândit de guvernul anterior care a început să pregătească Programul Național de Dezvoltare Rurală pentru a implementa reforma este o utopie . Prin acest proiecte doar la teme politice se prevede ca masurile care au fost gandite odata sa nu mai fie gandite din nou. De ce nu are nevoie clasa politica si partidele politice nevoie de o clasa de mijloc??? Pentru ca, vor sa nu vina milioane de romani la vot sau sa faca politica locala si comunitara de la zero. Nu mai avem de loc milioane de ferme agricole iar in anumite zone exista exploatarea cazuri mari de sclaviei comerciala si democratica. Milioane de romani au cele mai mici venituri, si sunt pungile sarcie severe din partea Guvernului PSD care creaza alte noi guverne politice tot mai penale si unse de afacerile de coruptiei cu politicile publice directe.

www.ziarulViitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!