GUVERNUL NU ESTE DE LOC BUN PENTRU GUVERNARE

Guvernul nu trebuie sa guverneze pentru sediilor partidelor politice penale. România nu este o insula a penalilor și vânzătorii de târa și zid în jurul penalilor d eflux și cu pensiile și salariile prea mari pentru slaba guvernarea politica de azi. România nu este un sediul de partid sa producă saci de miliarde de euro pentru toate partidele parlamentare care zboară de la puterea politica și din cauza companiile mari, care le da dezlegare de poveri fiscale.

România trebuie sa producă și sa aibă o industrie grea și moderna pe platforma muncii și sănătății sociale astfel încât sa fie capabila sa genereze noi oferte de munca de îndată. Sub Guvernul PNL și toate partidele de dreapta nu se vor realiza prea multe proiecte de investiții sociale și de dezvoltare economica, pentru creșterea nivelu-i de trai de îndată. Guvernul PNL și toate partidele din jurul PNL, sa vina cu un Program de guvernare și sa stabilească ergurile fiscale decente și sa impoziteze pe toate companiile mari, care pleacă în România cu profitul adică impozit pe profit la companiile mari.

Guvernul PNL, este o guvernare foarte lipsita de viziune și predictibilitate și modificarea contractului colectiv de munca. Guvernul și majoritatea politica PNL ar trebui sa fie demis prin moțiunea de cenzura, dacă nu își asuma răspunderea în parlament pentru crearea de noi taxe și impozite la companiile mari. Guvernul a pierdut contractul cu alegătorii și nu este de loc o guvernare asa cum se vedea în fata alegerilor de stat în 2020.

Testele pisa SUNT slabe pentru ca este multa sărăciei lucie. Nu exista dezvoltarea la aceste vremuri în care societatea are nevoie de un nou început în politica de târa și proiecte de târa și reabilitarea sistemului educației de la firul ierbii. Scopul Guvernului PNL este sa distrugă educația de stat și sa fie vânduta pe centrele de fier vechi. Nu exista educație de buna calitate deoarece se face prea multa politica de salba calitate și durabila. În mod normal nomele de drept și victimele ale partidelor politice sunt manipulatorii, dezinformării generații de tineri, și modelele de exploatării națiunilor, fie prin voce și comanda politica și curma galbena. Astfel încât nu se observa ca ar putea avea o alternativa politica și a politica la adresa PNL și alte partide politice de nivelul PNL. Pauperizării prostituției politice la comanda politica și îmbinat ca în Evul Mediul la sărăciei cât mai multa și grasa, și modele de lichele și tinichele politice de forma politica , care România nu are nevoie de astfel de politica sub asediul mitocanilor și plinilor de aroganta și tupeu la maxim.

www.ziarulviitor.o

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro