GUVERNUL NU ESTE PREGATIT FATA 100 DE ANI DE LA CREARE UNUI STAT DEMOCRATIC

Guvernul PSD nu este de loc pregatit fata de 100 de ani de le crearea unui stat democratic cum este Romania , intrucat nu mai are de cat sub 10 milioane de romani de la formarea unui stat democratic.  Despre Centenar care nu reprezinta o actiune politica de guvernare din partea tuturor partidelor politice si explice Guvernul PSDL.

Romania din cauza numai partidelor populiste si inafara Uniunii Europene nu se declara ca a fii o tara moderna si ca degeaba au trecut 100 de ani de la Primul Razboi MONDIAL SI DE la crearea unui stat independent fata de ocupatiile straine, de a lungul istoriei, care a avut foarte mult de suferit Romania si romanii. Pentru ca Romania sa devina un stat modern si laic ar trebui sa stie ce sa faca cu peste 10 milioane de romani care lucreaza la munca grea si de jos, in cele 11 state fondatoare ale Uniunii Europene.

Romana nu stie de loc ce sa faca cu cele 23 de milioane de romani, alte milioane nu au de loc venituri si alte milioane de romani lucreaza pentru cele mai mici venituri din piata economica europeana. Acum, Statul Roman nu este de loc reprezentat la nivelul inalt la lucrarile publice ale Universitatii Centenarului Marii Unirii, de nicio factura politica cat fata de opozitie aflata in opoztiei fata de guvernului, care nu isi asuma de loc responsabilitatea si proiectul Marii Unirii si despre Romanii depretutindeni, astfel incat se confirma ca Romania sa nu beneficieze de un  Guvern si prefecti, care sa coopereze la sarabatoarea nationala si , cele mai grave probleme vor fii  desemnate sa guverneze pentru inca cel putin 1000 de ani, ce ar putea sa se numeasca proiectele veritabile ale tarii asupra altor generatii de romani .

 

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !