GUVERNUL IN ANUL 2018, NU FACE DE CAT SA ABUZEZE DE DREPTURILE OMULUI PE SCARA LARGA

 

De la 45 la suta la sub 20 la suta, pentru ca nu au facut nimic, iar Romanii, merita o guvernare de la zero. O clasa politica bolnava si plina de venin in  arena politica interna, ci cu multiple severe. Numai criminalii si resturi politice expresia electoratului de vot, a patruns masiv in viziune politica de azi democratica. LUPTA POLITICA incepe de la mega violentele politice domestice de la Bucrestrsti.

Conducatorii simy guvernarea moderna pentru afacerile de coruptiei, iar coruptia din Romania si actacurile de forta alTi LIderii politici de azi la adersa cetatenilor care au protestat in piata publica din Capitala, indica un indice de dezvoltare civica, intrucat Faptul ca in Romania problemele au ramas la nivelul anilor 1989. In spatele protestele si lipsa de o guvernare moderna sint  principalii actorii politici din Parlament, care lupta masiv impotriva luptei drepturilor omului, si drepturile la adunare publica in masa.

Guvernul protestelor politice s-a adunat la sub masa Guvernului cu un astfel de program masiv politic sa mature multe proteste si ca coruptia devine un slogan pentru ca bolnavii au drepturi mai multe de cat cei care sunt pe piata munca la un sursa de venit de sub 200 de euro.

Rezuma prostele de starda, din partea Guvernului [PSD SI ALDE), de ce, pentru ca au tot mai mult lipsa de sens, de obiective si irational, ilogic, proteste impotriva protestatrilor.  Guvernul nu face de cat sa abuzeze de drepturile omului, minte, nu guverneaza, si insTaleaza o noua guvernare sa lupte cot la cot impotriva tuturor drepturilor omului pe scara larga. O guvernare lipsita de sens, si cu premeditare si angajeaza tot mai mult la toate organele ale statului de drept sa fie cu zero drepturi ale omului, in agenda publica actuala.

 

In romania, Statul de drept si drepturile omului, au devenit un lux, deoarece tina guvernului PSD, este sa instaureze tirania in lupa politicii publice, lui Republica Penalilor de lux. Democratia in Romania nu este de loc in modul pozitiv al drepturiloR fundamentale ce au fost abolite de multa reprimarea violenta in masa a prostestatilor din anul 2018, din Piata Victoriei in fata sediul Guvernului. Protestatarii nu lupta pentru schimbarea Guvernului PSD 3, care era in vacanta parlamentara, si lupta impotriva abuzurilor si scut cu bombe penale care au vandut statul de drept si Justitia din Romania a devenit mafia de pe starzile din Romania, astfel incat milioane de procese sunt in gestiunea parchetelor.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “GUVERNUL IN ANUL 2018, NU FACE DE CAT SA ABUZEZE DE DREPTURILE OMULUI PE SCARA LARGA”

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !