GUVERNUL DE DREAPTA

Guvernul mai lovește in Romania cu inca 120 de miliarde de euro. Alte probleme se extinde, cand vezi o guvernare iresponsabila si slăbita si cu fără pregătire la jobul de munca. Se bazeaza pe creșterea datoriilor publice si pentru un buget de stat cu zero investitii de orice fel. Va dura mai mult de cat Guvernul PSD, in a lovit pe milioane de romani cu politici publice proaste si cu fara plus valoare egala. Romania in continuare nu se modernizare de loc. Împotriva Romaniei sunt pentru GUvernul cu fara majoritate politica mare si este Romania plina de milioane de romani care nu au de loc surse de venituri. Mediul privat nu face nimic pentru ca nu ei se alfa acum la guvernarea compartimentele statului roman. Nu vor nici creșterea alocațiile de creșterea copilului si reducerea rata demografica a tarii, decat numai măsuri fiscale care sa servească clientela si clica penala de miliarde de euro, sa umple toate conturile PNL-ului cu miliarde de euro. Cat priveste pe pensionari sa nu beneficieze de un sistem medical sănătos si viabil si de indexarea pensiilor la timp.

Mi-am facut datoria sa dau in gat si a confirma un guvern cel mai prost din regimul democratic, care in fiecare săptămâna devine consumator de datorii externe in numele Romanisme. Au venit sa isi umple conturile guvernarea de dreapta , promovează terorismul si crima organizata prin clanurile de prostitute si droguri in marile școli din Romania. Au promovat nepotismul in secretarii de stat si in numirea rereprezentatului Guvernului in teritoriul si nu dorește décentralisatrice . Sunt in Romania cumetri si selective de clientela politica si pe banii de mii de euro pe functii public Sunt de astfel peste 42 de milioane de romani care au o adevărata sărăciei crunta si nu exista de loc politici publice afirmative in eradicării sărăciei si inegalității pe piata munci la locului de munca. Serviciile sociale sunt tot mai nesemnificativa si nu corespund si nu au un sistem de protecție modern iar Guvernul PNl nu este nici pe departe sub guvernarea de dreapta a liberalismului si produce încălcării ale legii in exprimarea dreptului la libertate , drepturile omului, nu protejeaza proprietate privata si nu ofera dreptății in egalitatii de sanse cand vine vorba de numirile pe functii publice. Sunt o masa de milioane de romani beneficiari de serviciile sociale destul nesemnificative si cu o majoritate parlamentara copilăroasa care oricum nu va mai fi niciodată la formarea unui guvern in stare de ebrietate .

Guvernul PNL face politica in loc sa guverneze si sa gestioneze problemele romanilor, sA ofere protecție sociala si coeziunea sociala pentru oameni simpli, care nu ii protejează nimeni de valul mare de abuzuri in forma calificata. Nu avem guvern sa fie pentru schimbare, un guvern care arde rau pe milioane de romani la alte noii taxe si impozite si nu are chief de bunăstarea tuturor oamenilor. Oameni de rand sunt victime ale sistemul politic si care conteaza la vot si sindicatele ar trebui sa nu gireze sa devina marele angajator unui partid politic din cadrul Parlamentului.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro