GUVERNUL DE AZI NU MAI ESTE PENTRU MAINE

 

 

Guvernul Ponta 4, de azi e văzut cu fara prea mare majoritate parlamentară în viitor, deoarece nu se mai bucură de actuala majoritate parlamentară, din partea partidelor din piramida de guvernare, astfel încât se organizează o nouă schimbare politică în Parlament, pentru un guvern de centru dreapta de oameni, care este in conformitate cu viziunea România lucurilor bune trebuie facute în toata tara noastră. Anul 2015, aduce un nou guvern şi care să lucreze la productivitate de guvernare executivă, însă se vede prin programul lor de guvernare, ce prevede capital economic sau muncă mai multă economic şi politică zero. 

Având în vedere ca guvernul lui Ponta 4, are un program de guvernare care nu este actualizat şi care a fost votat în cadrul Parlamentului, de peste 300 de  parlamentarii şi care sunt cu dosare penale pentru corupţi, nu pentru relansarea economică şi să genereze locuri de muncă, asa cum au promis în  oferta lor politică, pentru desemnarea guvernarii Ponta 1, şi pana la guvernul Ponta 4.

 

România are stabilitate politică, dar nu are un guvern care să guverneze această tara şi este un pericol politic pentru reformele economice in viitor, deoarece partidele care sunt in opozitie , nu vor avea masuri de dezvoltarea economiei şi politice, întrucât sub guvernarii PSD, s-a depreciat foarte mult puterea de cumparare ale tuturor romanilor şi acum au crescut foarte mult articolele de petrol la pompă, care generează din nouă multă corupţie şi sărăciei la negru.

 

Prim-ministrul României,  Victor Ponta are probleme mari în Cabinetul Ponta 4, deoarece membrii organului executiv, au facut trafic de evaziune fiscală din fondurile europene, care s-a demarat o anchetă penală privind actele de corupţie direct de la Palatul Victoriei.  Deci se pare că guvernul Ponta 4, este singurul care isi cere din nou marea schimbare politică, privind corupţia şi lipsa de guvernare politică din partea Programului de guvernare, care nu acoperă reforme economice şi reale şi sustenabile pentru relansarea economică, în continuare. 

Masuri de relansare economică şi care să producă oferte de muncă de bună calitate şi sigure, nu are România din partea partidelor de stangă de la guvernarea baronilor de partide private pentru Guvernului personal, respectiv guvernarea Ponta 4.

Opozitia parlamentară, lucrează din punctul de vedere politic , în cadrul Parlamentului, să adune numarul de voturi, ei nu cumpară parlamentari să vină la guvernare sau să formeze o noua majoritate parlamentară care înseamă un nou guvern. Circa 150 de parlamentarii sunt în jurul marele PNL, dar pentru schimbarea PSD-ului, de la guvernare, mai trebuie circa 50 de mandate, pentru a evitat procedura de alegeri anticipate, care se parea că este agreată din punct de vedere politic, de actorii politici de la toate partidele de dreapta.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.