GUVERNUL CARE ESTE PLECAT CU SORCOVA

Guvernarea care este plecata cu sorcova, dar sustine ca va genera actiunii politice ce ar putea sa aduca o noua schimbare politica pentru guvernare. Guvernul PSD sustine ca va organiza o noua suspendare a presedintelui tarii , pe motiv ca nu va mai deseneaza un guvern de marca PSD , sub actuala majoritatii parlamentare sa guverneze pana la alegerile 2019. A venit momentul sa avem o noua instabilitate politica si care costa o noua marja politica administrativa.

Nu va exista o dorinta de schimbarea celui mai slab guvern pentru ca toate fortele politice sunt inghetate. Schimbarea Guvernului PSD, ar putea aduce alte noi proteste sociale, iar de cand a venit guvernul PSD la guvernare a fost de mica durata la guvernare. Guvernele PSD a fost toate foarte proaste si cu lipsa de caracter politic. Nu avem responsabilitate politica sa isi prezinte mandatul Guvernul PSD in fata Parlamentului. Iar circul politica continua si actiunii politice sunt toate mai lipsite de sprijin al majoritatea romanilor. Sunt discutii artificiale ale liderii psd, ca nu au liderii politici sa guverneze si mai ales au schimbat patru guverne pentru a scapa pe criminalii lor de dosarele penale de  sub urmairiea penala pentru afaceri de coruptiei si cresterea saraciei la guvernare.

Partide tot mai mici sunt si sunt declarate pentru alegerile anticipate. Nu au discutii despre programul economic care nu valoreaza mai nimic, decat posibilitatea de venirea unei noi crize sociale si economice durabile. 

Aceasta creatura si monstra politica cu toate mutatile politice a luat in varului tarii tot ce se putea culege ce este mai rau. Sub toate guvernele PSD imaginea executivului dea patronat pentru multa ura, dezbinare, degradarea tarii si distrugerea poporului roman, cu subiecte ieftine de la suspendarii a presedintelului si pana la o crestere a pensiilor si salariilor la sub 2 la suta. Potrivit legii normale la cap, in cazul in care sunt eventuale demisii in bloc al intregului guvern ar putea fi o noua consultare publica , cu toate partidele politice parlamentare. 

 

Copil mici a ajuns Dragnea, cand ne vorbeste ca era sa fie asasinat la un Hotel din Peru. In spate, spinarea politica al celui mai mare partid merge  cu un tren cu fara calatorii, si dupa ce acest guvern al regimului psd, a fost mai in jos de slab cu toate actiunile sale politice, a venit sa creeze o noua diversiune politica, ca protestele toate au fost violente si ca de fapt vinovatii politici si actorii sunt la ordinul ministru de externe si nu numai au fost sub girul politic al intregului Guvern. De nota de pata, ca liderii PSD, impreuna cu liderii de guvernare, nu vor sa plateasca factura politica, asa cum a pus reputatia  tarii sub domnia tuturor penalilor. Guvernul PSD-ALDE a organizat toate protestele politice din 2016, pana in anul 2018, pentru suspendarea sefului statului, care are zero valoare politica integratoare in zona  mandatelor exprimate de circa parlamentare de 80 la suta, din mandatele politice PSD Si ALDE . Guvernul meu, al PSD-ALDE,, merge spre alt Guvern al guvernului sau,, pentru ca au prea multa majoritate parlamentara sa lupte impotriva propriilor masuri de guvernare economica si slaba crestere economica pentru lupta impotriva noii locuri de munca si cresterii de venituri. Altadata, Guvernul avea mai multa viziune politica si azi, se afla pe un cal politic foarte invechit si obraznic.

 

 

www.ziarulviitor.ro

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !