GUVERNUL ASTA NU FACE NIMIC PENTRU ECONOMIE

 

Guvernul asta al partidelor de politică privată, precum PSD şi alte partide de 1 la sută, cu programul lor de guvernare, nu produce reforme economice şi din contra se trece la noi masuri de austeritate in anul viitor, cu cresterea poverii fiscale şi evaziunea fiscală să fie model de guvernare din partea mediului privat. Cresterea economică cu care se laudă Guvernul Ponta 4, nu este crestere economică care să producă investitii solide in zona infrastructurii şi modernizării economiei socială, deoarece prevede mari lipsuri de masuri de promovarea progresului economic.

Politica partidelor de la guvernarea personală, nu pentru România asa cum predin in alegerile paramentare şi alte tipuri de alegeri, nu au programe de guvernare economică, adică nu au in guvernarea Ponta 4, cresterii şi dezvoltarii economice de lungă durată şi durabile, deoarece vor să adopte noi masuri de guvernare economică pentru noul guvern, care sunt impotriva economiei şi cresterea nivelului de trai, adică se trece la indexarea poverilor fiscale la noi masuri de austeritate, care afectează toate motoarele economice care sunt tot mai mici şi care nu au capacitate internă de productie.

România are nevoie de un nou guvern şi care să comunice cu problemele românilor, care sunt in cresterii, de la lipsa de locuri de muncă de prima mână şi de la progresul de cresterea economică care să producă dezvoltarea nivelui de trai, care nu se vede in viata românilor de 25 de ani, de politică privată de la circa 30 de partide politice anti umane şi nepopulate de oamenii de bună calitate in aceste organizatii politice.

 

Executivul partidelor care asigură stabilitate politică in Parlament si expresia politică al regimului PSD, au redus resurse financiare de la bugetului de stat, in valoare  70 miliarde de lire de euro în 2015/26, cu mult sub 56 de miliarde de euro in zona de dezvoltare a economiei rurale şi urbane. In plus, economia de cresterea şi cu fara indexarea veniturile oamenilor, sunt politică de guvernare ale celui mai copt şi corup regim politic din viata politică în România pentru români.

 

 

Guvernul a declarat creșterea economică din România în 2015 a fost prevăzut să fie de 2,5 la sută, de la 2,4 la sută în decembrie văzut și a spus nivelului de trai ar fi mai mare în acest an decât atunci când a preluat mandatul în 2012, dar cresterea economică este sub nivelui de dezvoltarea economiei şi socială, deoarece datele privind extinderea cresterii economice se află la nivel de propagandă electorală şi nu in materie de economie.

Regimului de culoare stangă, nu este resposabil de muncă pe care oamenii au nevoie de reforme reale in toate domeniile economice, care să producă redresare economică şi să nu mai plece românii de bună calitate la muncă, pentru un loc de muncă bine plătiti, din cauza că guvernul al partidelor nu este in stare să gestionese resursele umane, să rămână in tara lor mama si tata.

Creșterea în 2016 este acum de așteptat să fie 2.3 la sută, comparativ cu 2,2 la sută în previziunile decembrie, cum a spus Guvernul Ponta 4, astfel încât mediul de afaceri, de bună calitate economică, asteaptă să vină un nou guvern de factură economică, care să deschidă drumul dezvoltarii tuturor investitiilor in infrastructurilor ale sectorului economic, care sunt in zona zero in anul curent.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???