GUVERNUL ARE NUMAI MĂSURI ÎMPOTRIVA ROMANILOR

Şi vine din nou campania electorală, care prevede record de promisiuni electorale şi care nu vor fi din nou onorate de politicienii de la partidele private, printre care PSD cu partide de 1 la sută, care sunt nimeni în fata milioanelor de voturi din toată ţara, şi care nu au locuri de muncă din cauza guvernului Ponta 3, deoarece este producător de taxe şi impozite, prin multă mizerie politică în procesul de guvernare ale României.

Guvernul Ponta 3, simbolizează toată mizeria ce a creat în societatea romanească de regimul mafiei politice şi alte partide private de 1 la sută, la alegerile prezidenţiale din anul curent, astfel încât sub guvernarea pontistă, este plină de numai rebuturi politice de 2 lei.

Criza financiară se lansează în România, din partea Guvernului Ponta 3, care programul politic şi economic de guvernare, au introdus peste 70 de taxe şi impozite noi. România în recesiune din cauza Guvernului cu cele mai multe partide private la guvernare, care prevede numai taxe şi impozite foarte scumpe, dar înainte erau doar austeritate, criza abia acum începe din cauza politicii economice din sub guvernării Ponta 3.

Actualul Guvern, a avut o creştere economică de sub 3 la sută, din  indexarea poverii fiscale şi reducerea ofertelor de muncă la peste 10 milioane de persoane cu drept de vot, care au lansat milioane noi de probleme financiare, dar criza nu este numai din Europa, şi din partea programului economic de guvernare, care nu prevede măsurile economice din zona economiei sociale acum.

Actuala majoritate parlamentară şi plină cu politicienii care au dosare penale pentru corpţie, sub guvernul Ponta de la PSD, nu a avut niciodată o măsură bună de calitate privind relansării economice, dar s-au mărit salariile şi pensiile, sub nivelul puterii economice din datoriile externe ale României, s-au mai dat pomenile electorale prin scutirea de rate la bani cu scop pur electorale.

În timp ce agricultorii nu au resurse financiare din fondurile europene sau tinerii românii sunt în continuare la zona cu fără resurse financiare, precum nu au locuri de muncă, din cauza că guvernul PSD, care nu are proiecte de dezvoltare economică în toată România. Guvernul lui Ponta 3, şi nu al României are cel mai mare faliment economic, de la reducerea masivă a investiţiilor directe, la  creşterea numărului de  penalilor la guvernare, sau clineţiilor politici care fac afaceri cu statul roman, direct de la Palatul Victoriei.

Acum în economie, nu se vede că sunt cu resurse financiare din Uniunea Europeană, deoarece guvernul este repetent la atragerea fondurilor europene, dovedind datele Comisiei Europene, arătând totodată că avem şi cea mai mică creştere economică din UE, dar suntem şi cu milioane de tinerii romani care pleacă la muncă pe alte meleaguri străine, şi care mai sunt în Romania milioane de persoane care sunt la zona cu fără locuri de munca în continuare.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro