GUVERNUL ACTUAL NU MAI POATE DE BINE ŞI VREA NUMAI TAXE

Actuala majoritate parlamentară de 55 la suta, din partea PSD şi alte partide de 1 la sută, nu mai poate de bine şi vrea numai taxe şi impozite la fără număr, din cauza că se află cu fără program de guvernare, privind dezvoltarea creşterii economice, cu fără noi locuri de munca la milioanele de romanii care sunt în stradă, cu fără bani de mâncare.

De fapt, Guvernul Ponta 3, nu are program bun economic, deoarece nu are viziune asupra actualitatea economică a ţării şi nu stabileşte măsuri economice şi sociale, raportate la milioanele de probleme economice, precum cu lipsă de peste 10 milioane de locuri de muncă, de care România are nevoie acum, din partea guvernului de măsuri economice şi sociale foarte serioase, astfel încât romanii cu fără resurse financiare, sunt la peste 12 milioane de persoane în anul 2014.

 

Guvernul socialist nu are prioritate fundamentală economică în anul 2014, de scăderea CAS cu 5 puncte sau revenirea la TVA de sub 19 la sută, pentru că are două tipuri de alegeri electorale şi are nevoie de resurse financiare, cât mai multe la zona de pomenii electorale.

 

Guvernul PSD, nu are reformă economică, reconfirmând că scăderea CAS a fost promisă şi rămâne la nivel de promisiuni electorale din partea partidelor private, prin introducerea ,, taxe pe stâlp” inclusă urgent în fundamentarea bugetului de stat.

 

Guvernul României, are o atitudine tot mai agresivă în reforma economiei şi împotriva domeniile sociale prin indexarea poverii fiscale cu peste 37 la sută, mai mult, care acest lucru se vede în politica economică a guvernului ca guvernează cu fără un program de guvernare economică, şi are un program economic de indexarea poverii fiscale în anul 2014, fiind singurul guvern din clubul Uniunii Europene, în prezent.

Măsurile guvernului ponta 3, privind reducerea poverii fiscale, spune dacă o permite cadrul bugetar, dar are cel mai mare focar de evaziune fiscală în toate domeniile economice de pe piaţa economică şi muncii de la negru, deoarece Guvernul PSD, este părtaş la exploatarea lucrătorilor de pe câmpul muncii, prin împotriva reducerii costurilor de sănătate şi sociale, în continuare.

 

Nicio reformă din partea actualului guvern PSD, nu a fost reformulată pentru că statul roman, să fie cu fără putere economică şi socială, care prevede o adunătură de partide private, pline de clineţii politici care fac afaceri cu statul roman, prin clientela politică de partid.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro