GUVERNUL A DESCOPERIT CA NU GUVERNEZE PENTRU CE A FOST ADUS LA GUVERNARE

Guvernul PSD-ALDE SI UMDR, a descoperit ca nu guverneaza la nivelul programului de guvernare in domeniul educatiei si sanatatii publice si ca din punctul de vedere calitativ sunt primari coruptii si politici publice cele mai ieftine si neavanad de loc atragerea fonduri pentru investitii la nivelul rural. Lipsa tot mai mare de decalaje intre mediul rural si urban este ca nu exista de loc programul national de dezvoltare locala, pentru investitii in apa canal, gaze naturale, energie electrica si modernizarea drumurilor si comune locale.

Desi este o guvernare tot mai lipsita de calitatea politica si care nu are mandat si nu are ajutor politic din partea partidelor de opoziţiei din Romania pentru producerii de acte de guvernare buna, ofera actelor de coruptiei publice. Lipsa de fundamentul politica si mai multe politicii publice si combaterea somajului in zona tinerilor de peste 40 la suta, si crestere saraciei extrema la copiii de peste 45 la suta, in anul 2019, Guvernul si toate partidele politice sunt extrem de slabe si lipse sa fie aplicate asupra rezolvarii problemele grave ale tarii. Nu sunt de loc noi locuri de munca in mediul rural si lipsa de politici publice de utilitate publica, pentru demararea de bunuri publice sunt eliminat de catre liderii de politici si alti lucratori politici cu fara experineta politica pe campul muncii.

Independenta partidelor politice de lipa de calitate politica de valori si cultivarea statului bunastarii sociale este o dovada in plus, ca nu avem egalitatea de gen in politici publice. E un motiv in plus sa fie optimizata clasa politica pentru ca sa avem si specialisti in sfera politica de guvernarii. Lipsa de proiecte proiectate pentru sustinerea politici fiscale la made in Romaniai si bune practici este din cauza ca libertate economica a firmele mici nu exista de loc. Nu exista decentralizarea economica de la firul ierbii si nu exista o propunerele legislative pentru crearea comertului si protectiei de bunuri si industrializarea economiei impusa de catre actuala majoritate parlamentara si cu un guvern care taie frunze la caini. Statul prin guvernul si parlament trebui sa fac ordine publica in zona economica deoarece nu exista crestere economica, majorarii de venituri, pentru promovarii de noi locuri de munca si investitii de stat si private.

Romania, are de jocuri politice tot mai lipsite de democwartice si sunt liderii politici care nu fac nimic. Politica economica in Romania pe masa Guvernului nu exista. Prognoza economica de crestere economica si cresterea poverilor fiscale sunt facute la comanda politica de unele structuri politice meschine. Au plecat milioane de romani din Romania din cauza ca nu exista de loc politica sociala pentru milioane de romani sa o duca mai mine . Lipsa de proiecte serioase cum sunt dezvoltarea locala si dezvoltarea regionala a tarii impinge Romaniei spre periferia Tarilor democartice.

Sunt necesare foarte necesare mai multa politica publica si executivul sa nu fie pe blat cu firmele mari care nu au nici un euro profit. Sunt necesare subvențiile de stat? DA! pentru ca statul sa intre pe piata muncii si economica sa produca reguli si sa ofere protectiei fiscala. Pentru că eliberează partidele de o dependență nesănătoasă față de donațiile unor grupuri de interese cu putere financiară, oferind în același timp statului un control mai mare asupra modului în care banii acestora sunt obținuți și cheltuiți.

sunt foarte multe motive pentru care subvențiile sunt necesare:

1. Alocarea subvențiilor se face în funcție de rezultatele din alegeri. Este respectat votul cetățenilor, care nu mai poate fi sechestrat de interese din umbră.
2. Interesele private nu mai pot domina proiectele publice. Este păstrată sănătatea aparatului legislativ și administrativ.
3. Politica rămâne a partidelor, nu a intereselor de grup. Este redus riscul de corupție din activitatea politică. 4. Cresteerea plafonului de sat pentru locuinte sociale. Crearea Ministerului de Egalitatea de gen. Politici publice privind lupta pentru drepturile omului prin drepturile copiilor. Lupta impotriva violentei domestice in scoli si in familie domestica. Lupta impotiva actelor de coruptiei si firmele de casa care nu exista niciun o semnatura din partea liderii penalii pe care sa nu o semneze acte de contracte publice de coruptiei si cresterea saraciei la toate gradele. Crearea statului de drept prin clasa de mijloc. Modernizarea de noi spitale regionale si mai multe paturi la spitale locale si centrale.

www.ziarulviitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.