GUVERNELE STATULUI PARALEL SI SERVICIILOR SECRETE IMPLICATE IN POLITICA CENTRALA

 

 

Guvernele penale din Romania la numai 28 de ani de la prezenta lovitura des stat din 1989, a lansat numai in viata politica centrala numai Guverne penale si creatorii ai serviciilor secrete si care tot timpul a fost implicate in constructia crizelor sociale si regimuri politice curente. De ce se vrea sa fie statul Paralel si Partidele politice penale la guvernare cu fara votul direct al milioane de romani cu drept de vot si ale drepturilor omului de la ONU.

Acum, se discuta pe piata politica la ora de Stiri cum SRI -i-a facut cadouri politice Partidului PSD, guverne si guverne care se trag din lumea serviciilor secrete. Politica penalilor este foarte periculoasa si nociva tuturor partidelor politice, dar unele dezvaluri sunt foarte incredibile care arata ca nu Parlamentul creaza guverne politice la guvernare, si o structura subordonata Parlamentului. Presedintele tuturor penalilor din Romania,a confirmat cum se instala din 1990 si pana in anul 2018, primele guverne conduse de cozii de topoare si vanatatori, tradatori de tara romaneasca. Crin Antonescu a fost scos din jocul politic din 2009, din cauza serviciilor secrete, deoarece nu credeau in ele si nu era sluga serviciilor interne. Guvernul promenada penalilor de la PSD, a lansat numai guverne comparative sub normei sociale, deoarece au zis ca ele iau decizii politice in numele celor 8 milioane de romani care au votat cu USR?

 

Promovarea guvernelor penale si cu fara programe de guvernare pentru cresterea economica, pentru lansare de programe guvernamentale sociale in mediul rural, este foarte usor de creat in viata politica interna. A fost o lovitura de stat si care continuu sa fie model de sablon de crearea de astfel de guverne care nu sunt pe placul romanilor, iei au transformat scena politica intr- lupta politica pentru afacerile de clanuri politice, care numai partidul mare de guvernare ia decizii privind proiectele de gasa si grupurile politice penale . Milioane de romani nu mai au incredere in partidele politice care s-au saturat de mafiile politice si clientei politice de orice nivel. Acum, Guvernul marioneta si care minte ca lucreaza si ca are proiecte de infrastructura de drumuri si caii ferate, au mai lansat o noua lovitura privind crizele sociale si economice.

Romania care din cauza unui Guvern de standa, care crede in coruptiei, saraciei pe scara mare, nu are politicii publice pentru dezvoltarea si modernizarea nivelului de trei. Acesta este politica guvernului PSD/ALDE cu fara temele facute pentru solidaritate, Justitiei sociala, modernizarea clasei de mijloc, reabilitarea sistemului de educatiei si atragerea fondurilor europene pentru construirea de spitale regionale si acces gratuit tuturor romanilor, la securitate sociala si de sanatate primara.
ZiarulViitor.ro
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !