GUVERNATI NU PRIN MANIPULARE SI MINCIUNI

Referitor la situatia politica a acestor ani . Scurtu Bogdan, citat de presa centrala , apreciat ca in anul 2020, PRN desi nu este cunoscut asa de bine de presa si tv online si a aplicat timp acordat mai mult PNL si PSD, fata de noile partidele politice decente si de bun simt. Gabriela Stfeania Nut, nu accepta idea ca avem un guvern decat de personalitate privata , alaturi cu USR de partide si grupuri politice meschine si care un eventual al treile partid de guvernaramant, deoarece vom castiga alegerile locale si opozitia miluita de catre PNL. Conducerea PRN va milita insa pentru stabilitate politica si alegerile corecte si stop fraudarea alegerilor legislative de catre actual clasa politica periculoasa. Vom colabora cu doua partide parlamentare pentru a ajunge la o colaborare , si eventual, la revenirea la guvernare prin alegerile democratice. PNL nu accepta de majoritatea oamenilor politici, era si asteptat sa fie trimis in istorie. Este nevoie de o schimbare a sistemului de partide , prin schimbarea Guvernului PNL cu fara mandat politic si expresia locurilor legislative din Camera Deputatilor si Senat. Votul pentru nou Guvern este dat de forma si pentru croirea de haine politice mici si care nu au obiective si proiecte de tara privind stabiliatii politice si proiectarea de programului de guvernare de la nevoile reale ale oamenii.

PNL a dus România pe marginea prăpastiei. Confruntat cu iminența declanșării procedurii de deficit excesiv, premierul desemnat Cîțu încearcă să dea vina pe cei de la Comisia Europeană pentru planul său criza politica si taierii de investitii publice: tăieri de venituri și taxe noi ce urmează a fi impuse românilor.Guvernul PNL si toate Guvernele ale PNL si actori PMP-USR incep sa isi mai lanseze alt program de instabilitate politica  alt guvernul personal expresia Guvernul MEU. #Guvernati si nu mai duce tara spre alte inalte crize economice. Au venit 15 , primari la noi si primim si alti noi primari si avem inca cele mai bune negocieri cu peste 100 de primari de la PNL SI PSD care sa vina alaturi de noi si sa lanseze un program politic organizat pe buna guvernare si stabilitate politica durabila . PRN ajuta in continuare foarte mult si ca vom analiza agenda publica astfel incat ca Guvernul PNL sa nu devina rotativa guvernamentala . 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro