GUVERNAREA TARII ESTE FOARTE IMPORTANTA PENTRU ROMANIA SI NU PENTRU PARTIDE

 IN 2007, Romania este guvernata de toate partidele parlamentare si mai ales de cei care sunt la autoritatea publica sa isi bata joc de o tara ce are numai milioane de problemele . Accesul la guvernare este foarte important sa fie  pentru partide politice deschise si cu actul lor guvernare sa fie transparent si sa respecte demnitatea omului, respectarea Carta Drepturilor Omului. Avansarea drepturilor omului si buna guvernare regionala pentrt Romania inca nu continua, deoarece sunt asa zise partide politice si actorii politici care nu au proiecte de lege si sa lanseze mii de proiecte sub denumirea 100 de ani, de la formarea unui stat democratic.

Reforma europeana pentru Romania este zero. Milioane de romani au grave probleme, nu au de loc acces gratuit la sanatate publica, educatiei de calitate, salubrizare, apa potabila ce devine un lux si mai ales medicamente . Pri lipsa tot mai echivoca a unui guvernarii ALDE-PSD, de la data de cand a venit la guvernare in 2016, cu un program de guvernare ce este asa de slab si ce nu produce nimic la bunastarii sociale si Justitia Sociala in mediul rural si urban, astfel Romania este singura tara din Uniunea Europeana de EST-Vest ce nu are inca o infrastructura regionala de strazi ,poduri, caii ferate si asigurarea cresterii economice prin infrastructura rutiera. Este bine venita construirea de drumuri europene pe meleagurile Romaniei si mai ales in zonele unde rata si ritmul somajului in zona tinerilor cu fara studii medii si superioare, sa fie din fondurile europene structurale in vederea atragerii de noi investii serioase, si sa nu se mai fure din bani de la investitii, pentru marile contracte publice de coruptiei in forma calificata. Clasa politica si elitele politice si ce care au responsabilitate juridica sa elimine si combaterii coruptia si eradicare saraciE extrema.

 Potrivit unor proiecte regionale ce nu mai sunt din fondurile europene de atragerea si crearea de oferte munca pe piata muncii , avand in vedere ca sunt foarte multe probleme in gestionarea resurselor financiare de la bugetului de stat. Romania este un actor foarte important pe piata comerciala comunitara, deoarece beneficiarii au experinta de  forta de munca ieftina si are resurse intelectuale foarte bine pregatite. Master Planurile Mici si Mari au fost abolite de la guvernarea PSD- nu sa depus de loc proiecte regionale in vederea atragerii de fondurilor structurale din drepturile europene pentru Romania. Romania are cea mai mica rata de credit si creditele la capitolul fondurilor europene, pentru infrastructura sociala, unde exista peste 45 la suta de romani europene in mega saraciei extrema . Romania a ajuns sa sufere tot mai greu in saracie masiva severa, si relativa, iar sclavia cu milioane de romani care se vand tot mai ieftini pe piata muncii din lipsa de alternativa economica spre dezvoltarea comertului traditional si o piata a muncii sustenabila cu angajatii sa fie cu 2500 de lei, salariul minim pe economie . Dezvoltarea locala nu este un interes serios pentru toate guvernele care curg la guvernarea lor persoana, intrucat coruptia a devenit cel mai bun program de guvernare si care ofera multa discriminare pe piata muncii si mai ales in sferei publice.

 

Potrivit acesteia, în conformitate cu principiul gestiunii partajate a fondurilor structurale şi de investiţii europene, autorităţilor române le revine sarcina de a selecta proiectele, de a pregăti cereri de finanţare, respectiv proiecte solide şi de a le trimite spre aprobare serviciilor Comisiei Europene, în cazul proiectelor majore, al căror cost total depăşeşte 75 milioane euro.

 

 

www.ziarulviitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !