GUVERNAREA PROBLEMELOR ACTUALE SUNT IN DEZVOLTARE

 

Guvernarea problemelor actuale sunt în dezvoltare, deoarece partidele politice sunt foarte corupte şi toată mizeria lor politică, se revarsă asupra milioanelor de romanii cu drept de vot. Partidele politice sunt puternic pentru sistemul lor putred de corupte, fie de la guvernare, fie din opozitei, deoarece ei guvernează această tara, pentru a fi mai mică în fata marilor puteri economice şi politice de pe planeta noastră. Cea mai mare adunare de baronii politici sunt în toate partidele private de numai politică privată.

 

Partidele politice din Romania au devenit mai putrede prin guvernarea baronilor locali şi de la centru, care prevede numai cresterii de săracie şi multă mizerie politică pe domeniul ordini publice. Imaginea lor politică este expirată şi nu prevede noi modernizării politice, deoarece nu sunt capabile să aducă o nouă infrastructură de liderii politici tineri, care să fie la guvernarea oamenilor.

 

 

Guvernarea oamenilor, nu prevede acum Romania, din partea tuturor partidelor politice, care sunt pline de baronii locali şi de la centru, care au dosare de coruptie în forme avansate şi care aduce în continuare cele mai mari deservicii statului român. Astfel, numai în anul 2015, Comisiile de Judecată, au în gestiunea lor, peste 1000 de politicieni care au probleme grave cu legea, prin afaceri cu statul român, de la clientela politică şi guvernarea baronilor, ca model de guvernare din partea lor de politică privată.

 

Romania nu are voie să fie cu Guvernarea personală şi guvernul baronilor, şi are nevoie de guvernarea oamenilor, care să producă viziunii economice şi sociale, de bună calitate economică şi motivarea oamenilor prin salarii mai bune şi nu prin muncă ieftină din partea sectorului privat, care prevede numai sclavie politică şi economică, pentru milioane de romanii din toată Romania.

 

Comportamentul oamenilor politici de la toate partidele private, arată că politicienii ai partidelor private şi nu ale României, sunt corupte şi fac la greu afaceri cu statul roman, de asta Romania, are numai în anul 2015, peste 10 milioane de romanii cu drept de vot, care nu au locuri de muncă de bună calitate, şi economice, întrucât muncă lor se vinde pe nimic sau sunt sclavii ai firmelor private care sunt logate la clientela lor politică, sub guvernarea baronilor de la guvernarea personală.

 

Democraţia oamenilor politici adevenit mai corupţi pe zi ce trece, prin faptul că politicieni lucrează la guvernarea baronilor şi cu dosare penale,  şi nu guvernează tara la calitatea democratică, având în vedere că calitate lor politică este coruptia şi sărăcia masivă în toată Romania.

 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro